Schimbare parola WiFi Telekom, Vodafone, Orange
In acest articol vom detalia modalitatile prin care putem schimba parola wifi a retelei wireless pentru cele mai comune echipamente (routere, ONT-uri sau echipamente Connect Box) oferite de operatorii Telekom, Vodafone (UPC) sau Orange.

Schimbare parola WiFi Connect Box CH7465LG-LC Vodafone (UPC)
Accesam Connect Box-ul introducand in browser adresa IP 192.168.0.1, introducem parola afisata pe eticheta echipamentului (daca nu a fost schimbata) – in sectiunea Acasa selectam Configureaza adresa ta WiFi – in dreptul optiunii Parola ta curenta de WiFi este selectam Schimba – introducem o parola noua in sectiunea Introdu o parola noua si selectam Aplica.

Schimbare parola WiFi Cisco EPC3925 Vodafone (UPC)
Accesam interfata de administrare a echipamentului folosind adresa IP 192.168.1.1, daca nu am schimbat acest lucru, nu introducem nimic la username si password – selectam WirelessWireless security Pre-shared Key: aici introducem noua parola.

Schimbare parola WiFi Huawei HG658 Telekom
Accesam interfata folosind IP-ul 192.168.1.1 – datele de conectare sunt admin / admin daca nu le-am schimbat – accesam Basic – WLAN – la SSID putem introduce numele retelei iar la WPA Pre-Shared-Key introducem o parola noua, dupa care selectam Submit.

Schimbare parola WiFi Huawei EchoLife HG8247H Telekom si Orange
Accesam interfata folosind IP-ul 192.168.100.1 sau 192.168.1.1 – la Telekom datele de conectare sunt root / admin (la Orange pot fi diferite) – selectam WLANWLAN Basic Configuration – la WPA PreSharedKey introducem noua parola – selectam Apply.

Schimbare parola WiFi Telekom Smart WiFi ZTE MF283V sau Huawei B529s-23a Telekom
Pentru aceste modele nu am reusit sa aflam pasii exacti pentru schimbarea parolei wifi insa ne puteti contacta folosind datele din sectiunea Contact si vom verifica impreuna meniul echipamentului.

Schimbare parola WiFi Telekom, Vodafone, Orange
Indiferent de modelul echipamentului folosit, dupa schimbarea parolei retelei wireless, trebuie sa actualizam parola pe fiecare dispozitiv de pe care ne conectam la reteaua respectiva.

Daca doriti sa aflati modalitatea de schimbare a parolei pentru un alt model de echipament (inclusiv pentru routere personale), lasati un comentariu mai jos mentionand modelul echipamentului utilizat. Daca este un echipament de retea furnizat de operatorul de internet, mentionati si numele operatorului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

  1. Buna! Am schimbat parola wifi Telecom router internet Smart.(aceea notată pe router)🥲Din păcate nu- mi amintesc noua parola și nu reușesc sa ma mai conectez la wifi. Nu mai recunoaște parola aflata pe router. Nu pot sa iau legătura cu cineva de la ei……încerc de câteva zile. Ce este de făcut?Mulțumesc frumos.

    • Din pacate, nu avem acces la acest model si nu cunoastem pasii exacti. Daca ne puteti trimite poze cu meniul de configurare al routerului, putem incerca sa va ajutam. 
      Conectarea la interfata de administrare a routerului se face folosind in browser IP-ul 192.168.0.1; username-ul si parola sunt admin / admin;