Campionatul Mondial de handbal feminin – Digi Sport
Posturile de televiziune Digi Sport si Look Sport vor difuza in perioada 1-19 decembrie Campionatul Mondial de handbal feminin, competitie ce se va desfasura in Spania. Este prima editie a turneului in care vor participa 32 de echipe.

Echipa Romaniei este singura echipa de la startul competitiei care a participat la toate editiile Campionatului Mondial de handbal feminin. Din pacate, din lotul echipei noastre lipseste cea mai buna jucatoare, este vorba de Cristina Neagu, jucatoarea echipei CSM Bucuresti. Cristina Neagu a castigat de 4 ori titlul de cea mai buna jucatoare de handbal din lume. Titlurile au fost castigate in anii 2010, 2015, 2016 si 2018. Cristina Neagu a anuntat in aprilie 2021 ca nu va mai juca la Echipa Nationala in anul 2021.

Spania, tara organizatoare a turneului Campionatului Mondial de handbal, a stabilit cateva reguli pentru toate echipele participante la turneu. Toti componentii echipelor trebuie sa fie vaccinati, iar cu exceptia antrenorilor si a jucatoarelor, toti componentii vor purta masti de protectie in salile de antrenament si in cursul jocurilor. Toti spectatorii vor fi obligati sa poarte masti de protectie iar numarul maxim al spectatorilor va fi de maxim 80% din capacitatea salilor.

Iata care este componenta grupelor la Campionatul Mondial de handbal Feminin.
Grupa A: Franta, Muntenegru, Angola, Slovenia
Grupa B: Rusia, Serbia, Camerun, Polonia
Grupa C: Norvegia, Romania, Kazahstan, Iran
Grupa D: Olanda, Suedia, Uzbekistan, Puerto Rico
Grupa E: Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia
Grupa F: Danemarca, Coreea de Sud, Congo, Tunisia
Grupa G: Croatia, Japonia, Brazilia, Paraguay
Grupa H: Spania, Austria, Argentina, China.

Campionatul Mondial de handbal feminin – Digi Sport
Meciurile echipei Romaniei se vor juca in zilele:

  • 3 decembrie, ora 19: Romania – Iran – Digi Sport
  • 5 decembrie, ora 19: Romania – Kazahstan – Digi Sport
  • 7 decembrie, ora 21:30: Romania – Norvegia – Digi Sport.

Din pacate, posturile Digi Sport vor transmite doar cate 2 meciuri live pe zi, cate un meci la orele 19 si 21:30, pentru ca in paralel cu meciurile de handbal, vor transmite si meciuri ale competitiei de tenis masculin, Cupa Davis.

Campionatul Mondial de handbal este transmis de Digi Sport si Look Sport. Echipa Nationala de handbal a Romaniei a castigat titlul Mondial in 1962, argintul in 1973 si 2005, bronzul in 2015.
Posturile Digi Sport apartin companiei RCS & RDS si se receptioneaza doar in reteaua Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII