Se relanseaza Discovery Romania / Action Zone TV: primul post detinut de Sweet TV
In Romania apar tot mai multe canale in format HD. In acest material vom detalia ce posturi se vor lansa in acest format.

Warner Bros. Discovery a primit licenta din partea Comisariat Voor de Media, un fel de CNA al statului olandez, pentru Discovery Channel Romania. Acest canal se va lansa in aceasta vara-toamna si va fi in format SD/HD. Discovery Romania va intra in grilele tuturor operatorilor de cablu, iptv, dth si OTT inlocuind varianta CEE a postului. Mai exact, Discovery Romania va difuza reclame si promo-uri in limba romana, ba chiar va avea si voice over in Romana.

In acest moment, pe actuala varianta a postului sunt inserate doar reclamele, promourile si voice over-ul in limba engleza. Feed-ul Discovery Romania a mai fost lansat in trecut insa in 2018 a fost inchis. Romania este a 3-a tara in care Warner Bros. Discovery deschide un feed dedicat tarii respective pentru Discovery dupa Ungaria si Polonia.

Iasi TV Life va emite in format HD. Acesta este un canal regional din Iasi care difuzeaza emisiuni de interes local si judetean destinate zonei Moldovei. Pe langa faptul ca postul va emite in format HD, acest canal isi va extinde si perioada in care va emite in direct de la 6 ore cat emitea la 8 ore, restul orelor difuzandu-se emisiuni in reluare si video text. Iasi TV Life s-a lansat in 2008 iar din 2016 emite in format 16:9.

Se relanseaza Discovery Romania / Action Zone TV: primul post detinut de Sweet TV

Tele M Iasi va emite si el in format 16:9 HD. Astfel, postul de televiziune devine al doilea post regional din Iasi care va emite in format HD.

Sweet TV a lansat de curand primul sau canal TV. Sweet TV este primul OTT care detine propriul post de televiziune. Canalul se numeste Action Zone TV si emite in format HD. Poate fi urmarit de oricine intra pe sweettv.ro si este singurul canal TV gratuit. Action Zone TV difuzeaza filme de actiune preluate din biblioteca platformei Sweet insa din pacate aceste filme nu au subtitrare.

Banuim ca postul este inca in teste avand in vedere ca este singurul canal ce poate fi urmarit de oricine nu are cont iar filmele nu au subtitrare. Action Zone TV s-a lansat pe 1 iunie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Sunt trei canale ale OTT-ului Sweet TV:

    – Comedy Universe HD
    – Action Zone HD
    – Real Drama HD

    Cred ca toate filmele au subtitrare in limba romana. Am verificat 4 filme si aveaua subtitrare in limba romana. Pentru a subtitrare selectati filmul din programul tv. Filmul care ruleaza „Live TV” nu are subtitrare, pentru subtitrare dati click pe acelasi titlu din programul tv si va incepe filmul de la inceput cu subtitrarea in limba romana.