Secretele din Sulphur Springs si Cavaler accidental pe Disney
In acest material va vom prezenta cateva noutati ce le vom vedea in luna mai pe posturile National Geographic, National Geographic Wild, Disney Channel si Disney Jr.

Disney Channel
Postul de desene animate aduce in luna mai 2 seriale noi.
Secretele din Sulphur Springs (din 8 mai, de luni pana vineri, de la ora 21:00). Griffin, un baiat in varsta de 12 ani, se muta cu familia lui intr-un orasel. Acestia cumpara un hotel abandonat caruia spera sa ii redea stralucirea de alta data. Griffin afla la scoala ca hotelul pe care l-a cumparat familia lui este bantuit de o fetita care a disparut cu mult timp in urma. Baiatul hotaraste sa dezlege acest mister iar impreuna cu un coleg de clasa descopera un portar ce le permite sa calatoreasca in timp.

Al 2 lea serial nou este Cavaler Accidental (din 10 mai, de luni pana vineri, de la ora 19:00). Un adolecent pe nume Dwight, in timp ce se plimba prin padurea din apropierea orasului sau, cade intr-o camera subterana. In acea camera dormea o printesa razboinica pe nume Gretta. Printesa era vrajita sa doarma in acea camera pana cand va veni un cavaler sa o trezeasca iar aceasta se trezea din vraja doar cu un sarut  pe care Dwight i l-a dat in mod accidental. Odata cu trezirea printesei se trezesc la viata si dusmanii printesei care hotarasc sa invadeze orasul. Acum, adolescentul Dwight are 2 misiuni, sa o prtejeze pe printesa si sa salveze orasul sau de invazia raufacatorilor.

Secretele din Sulphur Springs si Cavaler accidental pe Disney
Disney Jr.
aduce in premiera in luna mai noi episoade din serialele Mira, detectiv regal (10 mai, de luni pana vineri, de la ora 15:30) si Blue (24 mai, de luni pana vineri, de la ora 18:30).

National Geographic
Vedete in salbaticie cu Bear Grylls (din 12 mai in fiecare miercuri de la ora 20:00). Se stie ca Bear Grylls este specialist in a supravietui in cele mai dificile conditii si pe cele mai dificile teritorii de pe pamant, in desert, in munti sau in alte locuri izolate. In aceasta serie de documentare, Bear si-a propus sa ia cu el in expeditiile sale diferite vedete americane si sa le arate cum sa supravietuiasca in anumite conditii, dar sa le si ajute pe aceste vedete sa isi depasasca anumite frici.

Clima Virala (19 mai in fiecare miercuri de la la ora 21). In fiecare saptamana vom vedea cate un episod cu cele mai neobisnuite capricii ale vremii, surprinse de camerele de supraveghere din diferite locuri de pe pamant.

National Geographic Wild
Pe acest post, in luna mai va continua difuzarea de episoade din documentarele consacrate si cunoscute, printre care amintim:
Veterani Magici in fiecare zi de sambata si duminica de la ora 19:00
Feline de la Wild (incepe din 7 mai, in fiecare zi de vineri de la ora 19:00). Printre cele mai interesante episoade ale acestei serii documentare vom aminti:
-Secrete la Zoo: Feline salbatice – 14 mai – la ora 19:00
Serpii la Oras: Doamna si Mamba – 21 mai – la ora 19:00
Doctor Pol (incepe pe 10 mai la ora 23:00). In acest material ne sunt prezentate diferite cazuri pe care veterinarii de la o clinica le rezolva. Acesti doctori vindeca animalele sosite la clinica dar si animalele de la fermele din zonele apropiate de clinica

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.