Satenii loviti de inundatii isi merita pe deplin soarta
Recent in Vaslui a fost o inundatie ce a distrus zeci de gospodarii, a ucis sute de animale, au murit oameni insa asta nu inseamna ca satenii de acolo sunt speriati si ar face orice sa indrepte situatia.

Cum prostia in Romania e la ea acasa pot spune cu mana pe inima, fara nicio remuscare ca acei oameni isi merita pe deplin soarta. In fiecare an o zona din tara este devastata de inundatii.

Asta i-ar putea face pe locuitorii care stau langa albia unui rau sau parau sa isi ia macar cateva masuri pentru ca anul viitor sa nu le mai omoare apa toate gaianile din curte. Bineinteles ca acest lucru nu se intampla insa tot ei ridica pretentii si stau cu mana intinsa dupa ajutor, dand vina pe guvern pentru dezastrul prin care trec. Normal, e de datoria guvernului sa vina sa iti sape un sant la poarta.


In Vaslui, dupa ce puhoaiele au trecut si au devastat tot, i-au lasat pe localnicii de acolo la fel de indiferenti si de ignoranti, de fapt, au ramas la fel de prosti.

Le-a fost acordat mult ajutor, zeci de companii si firme (ce au tinut sa ramana anonime) au trimis tiruri cu alimente, chiar si Becali din inchisore a tinut sa dea o mana de ajutor (nu mai conteaza ca a facut-o sau nu pentru publicitate) pentru saracii localnici distrusi de ape. Chiar daca primaria nu a putut face mare lucru, macar a incercat.

Satenii loviti de inundatii isi merita pe deplin soarta

A trimis toate echipajele de pompieri pentru a face diguri, santuri prin fata caselor oamenilor ca ei erau distrusi moral si in niciun caz nu puteau sa sape un sant. Bineinteles, cum e specific romanului trebuie sa astepte ca altul sa vina si sa-i faca treaba murdara.

Pompierii munceau pe rupte sa dirijeze apa iar un grup de locuitori ai acelei zone stateau si priveau, ba mai mult, ii mai luau si peste picior pe pompieri care de fapt asta le e datoria, sa faca treaba unor trantori care dupa partea mea merita sa moara in mocirla provocata de ape.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII