Serialul italian Imma Tataranni vine la TVR 2
Postul de televiziune TVR 2 continua seria de seriale politiste italiene. Dupa serialul italian Comisarul Ricciardi care a inceput pe TVR 2 in luna ianuarie 2023, mai exact pe 21 ianuarie, si s-a terminat duminica trecuta, acum televiziunea ne va delecta cu un nou serial interesant. Doar ca in acest nou serial eroul principal nu mai este un barbat ci o femeie.

Serialul se numeste Imma Tataranni: Sostituto Procurore / Imma Tataranni (2019). Serialul va fi difuzat din 4 martie, sambata si duminica, de la ora 22. Este realizat dupa cartile scrise de Mariolina Venezia.

Imma Tataranni (Vanessa Scalera) este o procuroare cu un IQ foarte ridicat care rezolva cazurile intr-un mod mai neobisnuit pentru o femeie. Actiunea serialului se petrece in sudul Italiei, in zona Basilicata. Serialul prezinta relatia procurorului adjunct cu familia sa si cu colegii sai de munca. Imma este o femeie hotarata, fara scrupule, cu o atitudine pe alocuri ironica, nu lasa nimic la voia intamplari, o femeie incoruptibila care a muncit mult sa ajunga procuror adjunct.

Imma este casatorita cu Pietro de Ruggieri (Massimiliano Gallo), care este opusul Immei, au impreuna o fata rebela Valentina Ruggieri (Alice Azzariti). In relatia cu Imma, Pietro si Valentina se simt ca la un interogatoriu, ei fiind luati la intrebari in cazul in care nu ajung acasa la ora promisa.

Serialul italian Imma Tataranni vine la TVR 2

La locul de munca, Imma este ajutata in investigatiile sale de un tanar ofiter de politie, timid dar foarte bun in meseria sa, pe nume Ippazio Calogiuri (Alessio Lapice).

Serialul Imma Tataranni este regizat de Francesco Amato. Vanessa Scalera a obtinut premiul de Cea mai buna actrita a anului 2020 la Premiile Faiano. Imma Tatarani are doua sezoane cu un total de 14 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7,6. In Italia, serialul a fost difuzat intre anii 2019-2022 iar producatorii serialului au spus ca acest serial va avea si un al treilea sezon. Nu au fost oferite inca informatii despre lansarea noilor episoade ale sezonului 3.

TVR 2 apartine Societatii Romane de Televiziune, este un post cu o licenta generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII