Inventand-o pe Anna va avea sezonul 2?
Inventand-o pe Anna (Inventing Anna – 2022) este o productie creata de Shonda Rhimes si lansata pe Netflix pe 11 februarie 2022. Inca de la lansare, si-a pastrat pozitia in topul celor mai vizionate filme/seriale de pe Netflix. Julia Garner si Anna Chlumsky interpreteaza cele doua roluri, Anna Delvey si Vivian Kent.

Serialul se afla de 3 saptamani in top 10 si are peste 130.800.000 de ore vizionate. A fost detronat recent in top de Vikingii: Valhalla, una dintre cele mai asteptate productii de anul acesta, ajungand pe locul 2 in Top 10 seriale de pe Netflix vizionate astazi in Romania.

Inventand-o pe Anna are in prezent 9 episoade iar episodul final s-a incheiat cu judecata Annei, pe masura ce acuzata incerca sa amane procesul prin cereri legate de garderoba. In cele din urma, avocatul ei Todd Spodek, o convinge sa inainteze cu procesul si sa aiba incredere in el. Todd incearca sa il aduca la proces pe tatal Annei insa fara succes.

Verdictul juratilor o gaseste pe Anna nevinovata in ceea ce priveste imprumutul bancar insa vinovata pentru furt din magazine si hoteluri. Finalul episodului arata o ultima intalnire intre Anna si Vivian la Rikers. Pe masura ce Anna o implora pe Vivian sa continue sa o viziteze, dupa ani in care ii fusese insultata inteligenta si infatisarea, Vivian se hotaraste sa treaca peste povestea Annei Delvey.

Inventand-o pe Anna va avea sezonul 2?

Astfel, seria pare sa isi incheie firul narativ pe masura ce Anna este incarcerata iar Vivian decide sa mearga mai departe. De asemenea, Inventand-o pe Anna a fost lansata ca serie limitata (miniserie), astfel incat, cel mai probabil, nu vom vedea sezonul 2.
Totusi, daca se va schimba ceva in acest sens, vom actualiza acest articol.

Pe IMDb, serialul a obtinut nota 6.9 din aproximativ 27.000 de recenzii si se afla pe primul loc in topul celor mai populare seriale de pe IMDb.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.