Digitalizarea – noua oferta RCS & RDS
Operatorul RCS & RDS pregateste lansarea unei noi oferte pentru promovarea serviciului de televiziune digitala prin cablu.

Abonatii Digi care opteaza pentru televiziune digitala prin cablu vor beneficia de doua luni gratuite pentru serviciul nou contractat. De asemenea, abonatii existenti care trec de la televiziune analogica la televiziune digitala, vor beneficia de doua luni gratuite. In ambele situatii, perioada contractuala trebuie sa fie de 24 de luni.

Reducerea se ofera doar daca noul serviciu sau upgrade-ul este facut online, pe site-ul digi.ro. Nu avem informatii daca aceasta oferta se aplica atat clientilor din zonele urbane cat si celor din zonele rurale (acestia din urma avand abonament Popular).

Campania este disponibila intre 18 – 30 aprilie 2022 iar Digi a lansat deja un clip de promovare al acestei oferte, pe care il puteti viziona aici:

In zonele urbane, pretul pachetului de televiziune digitala este 30 de lei pe luna si sunt oferite minim 120 de canale TV. Primul echipament (decodor HD sau smart cam) se ofera in custodie iar incepand cu al doilea echipament, pretul este de 3 lei pe luna pentru fiecare dispozitiv.

Digitalizarea – noua oferta RCS & RDS

Pretul decodorului HD oferit in chirie a fost micsorat recent de la 5 lei la 3 lei pe luna (anterior doar smart cam-urile si decodoarele SD costau 3 lei pe luna, decodorul HD avea pretul de 5 lei).

Este bine de stiut ca abonatii Digi care au in prezent televiziune analogica (pretul acestui pachet in zonele urbane este 26 de lei) si folosesc un televizor cu receptor DVB-C vor receptiona gratuit si posturile din pachetul digital. Insa, daca se doreste activarea unei extraoptiuni (Maxpak, HBO, 4k, Film Now, Balcan Music TV sau Adult), atunci suntem obligati sa facem upgrade la pachetul Digital si sa folosim un echipament (smart cam sau decodor).

Voi ce parere aveti despre noua oferta Digi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

44 COMENTARII

 1. Când reduc cei de la Digi chiria la decodoare HD? Mai am un TV fără operator Digi la scanare ai as mai vrea sa iau cu chirie încă un decodor. Pe site la ei apare 5 lei, nu 3 lei

 2. Vad ca au modificat posturile Look în Prima. Versiunile SD se vad aiurea rău. Exista vreo sansa ca Prima SPORT 2 sa fie în HD? Când era versiunea Look se vedea kkumea acel post.

   • Nici nu trebuie, 99% din transmisiunile live de acolo se găsesc pe posturile Digi Sport. Dacă ar fi un moft, măcar sa bage prima 2 în HD ca se vede aiurea cu sigla aia turtita. PRIMA SPORT este mai mult pentru alți operatori, dacă-i puneai sa retransmita posturile DigiSport (ca Digi24) făceau figuri, dar nu ai cum sa bagi posturile de sport în must carry când acele posturi plătesc drepturi de retransmisie, asa ca au ales varianta mai simpla „alta Marie, cu alta palarie”

    • Lumea nu vrea sa inteleaga ca defapt Prima Sport este detinut de Digi. Si daca ar introduce posturile Prima Sport ar fi ca si cum ar baga de 2 ori posturile DS. Posturile Prima Sport 1,2 au intrat de cand erau detinute de Paskani ( nu stiu daca i-am scris corect numele.). Prima Sport 3 a intrat pentru ca Digi nu avea in grila nici un canal de Moto ( contractul cu Prima Sport a fost semnat inainte ca cei de la Mooz sa accepte oferta Digi pentru postul SE).

  • Dacă sunt în SD sau HD fără ifose la rata de retransmisie le vedeți și mâine în grila Digi. Un post must carry nu trebuie sa aibă pretenții la rata de retransmisie de 8 mega (chiar dacă emite HD firma de cablu poate sa-l retransmita în SD cazu mooz dance)

  • După mine o sa între epic drama HD, film Cafe HD, TLc HD, posibil restul posturilor PRO și eventual posturile de la MIx dacă renunță la rata aia de 8 mega în HD pentru un post must carry.

   • Film cafe HD posibil la inceputul anului viitor cand se va renegocia contractul cu AMC ( 1 ianuarie 2023). Mai repede va intra CC HD ( Viacom). Dar vom vedea.

 3. Cred ca e jale abonament 4 k nu se înghesuie nimeni… Știți de ce ? Nu sunt televiziuni care sa atragă clienți! Digi crede dacă e 4 k și e puțin mI ieftin sare tot poporu sa se aboneze dar lucrurile nu stau chiar asa cum vor digiu!

   • Cred ca sunt abonati destui cu tv-uri 4k…problema este ca putini de tot se uita la meciurile 4k transmise de digi si…si mai putini la documentarele 4k, ca na, cultura romanului e bazata pe manele,a3,rtv,telenovele si in cazurile mai de top, netflix,hbo.Cine sa se uite la documentare 4k despre orase, satucuri izolate,triburi izolate in lume,adancurile oceanelor,etc? Si cam asa se reduce numarul abonatilor la 2-3% care chiar urmaresc aceste lucruri pe digi4k…ceea ce este cam = 0

  • De ce te-ai abona la extraoptiunea 4k , cand orice televizor 4K are tunner dvbs2 în el și prinzi pe satelit la liber multe posturi 4k? Este din seria ai bani să-ți iei un televizor 4k și nu găsești o tigaie aruncata prin vecini pe casa sa ți-o dea sa cauți sateliții sa vezi acele posturi 4k la liber

  • Trecerea de la analog la digital se face in 30 de minute. 2 luni dureaza pana soseste echipamentul ( receptor sau cam) comandat in caz ca nu se gaseste in magazinele Digi

 4. Ce parere am? Pai o parere foarte proasta atata timp cat pe ei ii doare n pix de clienti … De ani de zile Se cere in grila canalul Investigation discovery si pauza, daca nu se poate cu acesta macar celalalt Crime+Investigation. Dar e clar ca acestia nu doresc introducerea unui canal de genu.
  nea gigi este SINGURUL OPERATOR care nu ofera un canal de criminalistica… Sau le e frica ca le ia fata canalelor proprii ??