Singur acasa 1 si 2 in decembrie la PRO TV.
Luna decembrie este perioada magiei, a cadourilor si a bucuriei in care toti oamenii zambesc si se bucura de timpul liber alaturi de familie.

De obicei, majoritatea aleg sa-si petreaca aceste momente la televizor, urmarind filme relaxante alaturi de cei dragi. In acest sens, postul de televiziune Pro TV va difuza cea mai indragita serie de filme de comedie, care a captivat publicul in fiecare an in perioada sarbatorilor de iarna: seria „Singur Acasa”.

Singur acasa 1 si 2 in decembrie la PRO TV.

Doua dintre aceste filme vor fi difuzate in zilele de sambata, 16 si 23 decembrie, si anume „Singur Acasa” si „Singur Acasa 2: Pierdut in New York”.

Este pentru a 19-a oara cand postul Pro TV difuzeaza aceasta serie de filme. Primul film, „Singur Acasa” (1990), va fi difuzat pe 16 decembrie, la ora 20:00. Povestea incepe in momentul in care familia McCallister isi doreste sa petreaca Craciunul la Paris. Cu o zi inainte de plecare, toti membrii familiei se aduna, inclusiv veri, unchi, frati si surori.

In urma unui mic conflict cu fratele sau mai mare in timpul cinei, micutul Kevin (Macaulay Culkin) este pedepsit de mama sa si trimis sa doarma in podul casei. Inainte de culcare, Kevin isi exprima dorinta de a ramane singur, iar a doua zi familia il uita acasa. In contextul sarbatorilor si al absentei adultilor in cartier, doi hoti planuiesc sa jefuiasca casele, dar aleg gresit, hotarandu-se sa jefuiasca casa lui Kevin. Baietelul afla ora la care cei doi intentioneaza sa jefuiasca casa si le pregateste o serie de capcane amuzante. Filmul „Singur Acasa” are o durata de o ora si 43 de minute si a obtinut nota 7,7 pe IMDb.

Pe 23 decembrie, de la ora 20:00, Pro TV va difuza al doilea film din serie, „Singur Acasa 2: Pierdut in New York” (1992). De aceasta data, familia McCallister isi doreste sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Florida, dar Kevin se urca gresit intr-un avion care il duce in New York. Aici, el se intalneste intamplator cu cei doi hoti din prima parte si descopera ca acestia planuiesc sa jefuiasca un magazin de jucarii. Insa, si de aceasta data, Kevin, in varsta de 10 ani, reuseste sa le strice planurile hotilor. Filmul „Singur Acasa 2: Pierdut in New York” are o durata de 2 ore si a obtinut nota 6,8 pe IMDb.

Pentru cei care doresc sa urmareasca toate filmele din seria „Singur Acasa”, este disponibila aceasta optiune prin activarea unui abonament pe platforma de streaming Disney Plus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII