Teleportarea in reteaua Digi
Desi suna ca o gluma, Digi vine cu o noua campanie numita „Teleportarea – Te portezi de nu ne vezi”. Momentan nu au fost afisate informatii despre aceasta „Teleportare” insa cel mai probabil va fi o oferta destinata clientilor care doresc sa isi porteze numarul de telefon in reteaua Digi.

Pana in acest moment este cert ca oferta va fi disponibila exclusiv online. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare in acest sens.

Digi (RCS & RDS) a fost liderul portabilitatii in anul 2019, peste 372.000 de numere fixe si mobile fiind portate in reteaua Digi. Compania a atras aproximativ 38% din piata de portabilitate care numara aproape 959.000 numere. Digi a avut in 2019 cu 24% mai multe numere portate in retea fata de anul precedent.

In ultima perioada, Digi a lansat alte doua campanii disponibile exclusiv online asemanatoare, acestea fiind:

 • Netuarie – timp de 5 zile, orice comanda de internet fix sau upgrade la internet primea reducere 50% timp de 6 luni;
 • Digi Days – oferta destinata clientilor existenti, orice serviciu nou adaugat sau extraoptiune primea 50% reducere timp de 6 luni; Aceasta oferta a inceput mai devreme decat a fost anuntata initial;

Ambele oferte, Netuarie si Digi Days au fost lansate initial ca „teaser”, afisand campania pe site insa fara sa ofere informatii suplimentare in acest sens, cel mai probabil se va proceda la fel si cu aceasta campanie numita „Teleportarea – te portezi de nu ne vezi”.

Teleportarea in reteaua Digi

Teleportarea in reteaua DigiReamintim ca Digi a lansat recent o oferta destinata clientilor existenti disponibila tot exclusiv online, la activarea unei extraoptiuni se ofera reducere 50% timp de 3 luni pentru extraoptiunea/extraoptiunile respective. Promotia se aplica doar daca nu avem nicio extraoptiune deja activata. Desi oferta nu este afisata pe site-ul Digi Romania, a fost confirmata (cu greu) de reprezentantii RCS – RDS.

Voi ati fi dispusi sa portati numarul de telefon in reteaua Digi? Daca da, ce reducere v-ati dori sa primiti in urma portarii?

Update 22.06.2020: In cadrul campaniei „Teleportarea – Te portezi de nu ne vezi”, Digi ofera 50% reducere la abonamentul mobil timp de 6 luni la portarea unui numar (prepay sau abonament); Oferta este valabila exclusiv online; Ii multumim lui Gabi pentru confirmare; Tot 50% reducere timp de 6 luni primim daca facem upgrade la abonamentul de telefonie mobila si portam un numar din alta retea;

Update 25.06.2020: Oferta va fi disponibila in perioada 30 iunie 2020 – 5 iulie 2020;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  • Si eu m-am gandit la acelasi lucru insa am zis sa nu scriu lucruri despre care nu am nicio informatie.
   Vom afla cat de curand, de regula in cateva zile, maxim o saptamana, ofera detalii.

 1. N-are rost sa fiti rai. DigiMobil de la o zi la alta sta mai bine cu semnalul. Au dat drumu si la 2G , 4G-ul merge mai peste tot si are un nivel de semnal bun spre foarte bun mai peste tot

  • Da mai au decat 3 judete de acoperit si dupa mai pot face inbunatatiri pe unde mai este nevoie. Poate vor functiona datele mobile si pe 2G.

  • Asa cum sunt cu semnalul, au ajuns in top 3 operatori de telefonie mobila din tara, ceea ce este de apreciat. mai ales ca Vodafone si Orange au o experienta mult mai mare atat in Romania cat si grupurile care le detin (daca nu ma insel, Vodafone este cel mai mare operator mobil din lume).
   Cat despre semnal, este clar ca mai au de lucrat insa ca o paranteza s-a intamplat sa am semnal Digi unde Vodafone si Orange nu avea.

  • Mai in gluma, mai in serios, coada cam este la portari. In 2019 au fost lider detasat la portabilitate si nu m-as mira ca situatia sa se repete si anul acesta.

   • Au programul ăla cu telefoane în rate mici cu avans sau chiar fără avans ,din cauza asta sau îmbulzit mulți la portări.Dar degeaba ai un telefon bun dacă semnalul e nașpa.

    • Poate fi si acesta un motiv insa nu cred ca este singurul. Nu toti se incadreaza la acele rate (in majoritatea cazurilor sunt bancare, deci implica anumite conditii pe care nu le indeplineste orice persoana), plus ca sunt persoane care opteaza doar pentru abonament. Insa, probabil ca este si acesta un motiv.
     Totusi, din cate stiu, in prezent Digi nu are flagshipuri sau macar de top in categoria middle in oferta cu avans mic sau fara avans.