Traficanti pe aeroport / Arsenalul spionilor – National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna martie pe posturile National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic
Changemakers – din 1 martie, in fiecare marti, de la ora 23. In fiecare episod al acestei serii documentare, National Geographic va prezenta cate o personalitate feminina care a adus schimbari importante in epoca in care a trait. Vom vedea povestile urmatoarelor personalitati feminine marcante:

  • Impact cu Gal Gadot (actrita a facut parte din Fortele Aeriene Israeliene, a jucat in filmul Fast & Furios (Gisele) si in alte filme cunoscute.
  • Expeditia: Amelia. Amelia Earhart a fost o aviatoare celebra ce a spulberata recorduri pe cer, devenind cea mai faimoasa femeie din lume. In 1937, Amelia a disparut.
  • Anne Frank: Versiunea Nazista

Masini Colosale – din 1 martie, in fiecare marti, de la ora 22. In aceasta serie de documentare vom vedea cum functioneaza cele mai mari masini din lume.

Alaska: Noua generatie – din 9 martie, in fiecare miercuri, de la ora 22. Chemarea salbaticiei atrage o noua generatie in Alaska. Aceasta generatie va lasa confortul de acasa pentru a trai in cele mai grele si salbatice zone din Alaska.

Traficanti pe aeroport – din 10 martie, de la ora 22, in fiecare joi. Departamentul pentru  Securitate Interna se intoarce pe aeroporturi pentru a incerca sa opreasca traficul de stupefiante. Pentru a opri fluxul de contrabanda ilegala, DHS va folosi toate instrumentele disponibile.

Traficanti pe aeroport / Arsenalul spionilor – National Geographic

Dezastre in aer – din 17 martie, in fiecare joi, de la ora 21. Aceasta serie de documentare reconstituie cele mai rasunatoare accidente aviatice. In cadrul acestei noi serii vom vedea detalii despre accidentul aviatic al baschetbalistului Kobe Bryant.

Arsenalul Spionilor – din 21 martie, in fiecare luni, de la ora 22. Aceasta serie de documentare ne prezinta ce gadgeturi folosesc agentii in spionaj din cele mai vechi timpuri pana astazi.

National Geographic Wild va difuza in luna martie documentare despre lumea serpilor. Iata cateva documentare despre serpi ce vor fi difuzate luna aceasta pe National Geographic Wild: Doctor K: Urgente Exotice cu serpi , din 6 martie, de la ora 19.
Doctor K. si echipa sa trateaza la clinica tot felul de animale, de la iepurasi la toate categoriile de serpi.

Serpi la Oras – din 6 martie, de la ora 20. In zilele caniculare din Africa de Sud, serpii sunt cele mai periculoase animale iar vanatorii de serpi Simion Keys si Siouxsie Gillett au cel mai aglomerat sezon.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.