Smart Channels: un nou concept FilmBox+
Platforma de streaming FilmBox+ lanseaza Smart Channels, un concept ce combina televiziunea liniara cu continutul la cerere. Compania SPI nu a specificat insa care este pretul acestor televiziuni liniare cu continut la cerere si nici daca aceste televiziuni pot fi oferite de catre operatorii parteneri, ori in ce tari sunt autorizate.

In acest moment, in aplicatia FilmBox+ sunt disponibile peste 157 de canale in sistem Smart Channels la nivel global. Acest sistem de canale inteligente este disponibil in Europa  si in regiunea Adriaticii. In Europa, conceptul este disponibil in tari precum Bulgaria, Romania, Ungaria sau Turcia.

Numarul de canale in sistem Smart Channels difera in functie de regiune. In tara noastra, aplicatia Filmbox+ pune la dispozitia abonatilor urmatoarele canale in sistemul Smart Channels: FilmBox Crime, FilmBox Action, Filmbox Comedy, Filmbox Horror, FilmBox Series, FilmBox Romance, FilmBox Kids, FightBox Arena, Fast&Fun Box Rides, Fast&Fun Box Watersports, FilmBox Documentary.

Unele canale de filme difuzeaza productii cinematografice clasice din anii 1940 si 1950. Cu ajutorul functiei Smart Channels, reprezentantii SPI pot lansa canale de streaming in cateva minute. In acest moment, FilmBox+ da posibilitatea abonatilor sa vizioneze postul de televiziune cu continutul preferat de ei. Adica, daca unor abonati le place sa urmareasca doar documentare, atunci pot urmari FilmBox Documentary.

Smart Channels: un nou concept FilmBox+

Canalele liniare disponibile prin conceptul Smart Channels au la dispozitie si functia EPG.  Noile canale au la dispozitie subtitrare in limba romana. Continutul FilmBox+ se poate urmari pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aplicatia este compatibila cu toate sistemele de operare, inclusiv cu iOS si Android.

Aplicatia Smart TV este compatibila cu Apple TV, Android TV, Samsung si LG. Pretul abonamentului este de 10 lei lunar. Pe langa canalele enumerate mai sus, abonatii pot urmari si canalele: FilmBox, Filmbox Premium, FilmBox Extra, Filmbox Family, Docubox, FilmBox Stars, FightBox si Dizi.

Abonatii Vodafone care opteaza pentru extraoptiunea FilmBox Extra, pachet care costa 2,50 de euro pe luna, au acces gratuit la FilmBox+.

Platforma de streaming FilmBox+ apartine companiei SPI, cumparata de Canal+. Canalele FilmBox sunt disponibile in grilele operatorilor Vodafone, Ines, Orange si Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU