Windows 8.1 îmi ține HDD-ul în 100% și nu pot rezolva problema.
Mă chinui cam de la momentul apariţiei sistemului de operare Windows 8.1 să-l instalez şi să-l păstrez în Pc. Ei bine, n-am reuşit de nicio culoare. Nu e vorba că nu-mi place, ba dimpotrivă, îl iubesc, nu se compară cu Seven-ul care e stabil dar greoi şi nu are nici pe departe viteză opt-ului sau 8.1-lui.

Ceea ce nu-mi place şi mă enervează la culme e faptul că îmi duce mereu Hard-Disk-ul în 100%. Am încercat câteva metode găsite pe internet însă fără rezultat. Dacă nu ating pc-ul și sta în idle HDD-ul urcă în 100 şi acolo stă până am din nou activitate.

Cineva mi-a recomandat să-l las o perioadă să facă ce vrea fiindcă ar avea câteva procese care cripeaza datele de pe HDD. Am făcut şi asta însă tot fără rezultat. Iniţial Windows-ul face acest lucru doar când pc-ul e în idle, pentru că mai apoi, dacă nu-i laşi timp o să înceapă să forţeze hard-ul şi atunci când îl utilizezl iar sistemul de operare se mişcă foarte greu.

Windows 8.1 îmi ține HDD-ul în 100%

Am stat şi cu ochii pe Task Manager să văd ce procese consumă atât de mult din HDD. Ei bine, Task-ul minte cu neruşinare. Procesele care consumau le-am închis dar dintr-o dată apăreau altele care consumau la fel de mult. Cât să şi închid la ele?

Oare ce aş mai putea să fac? Voi aţi întâmpinat problema asta? Daca da, cum ati rezolvat-o?

Update: Deși nu prea-mi stă in fire am zis sa-l las sa forteze hard-diskul. Dupa 2 zile (in care windowsul si-a facut update, a scanat partitiile de virusi si le-a defragmentat) observ ca ‘bug-ul’ nu mai e prezent iar procesele nu-mi mai duc componentele hardware la 100%.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Incearca sa dai disable la superfetch, intri in control panel, administrative tools,services, si cauti superfetch,click dreapta pe superfetch, properties, la startup type pui disable,si apoi dai stop, sa opresti serviciul.

    Am gasit acest raspuns pe un anume site , se vede rezultatul imediat ! Bafta.