Inima salbatica / Corazon salvaje – serial Pro Gold
De la sfarsitul acestei luni, Pro Gold va difuza telenovela mexicana produsa de Salvador Mejía Alejandre (Dragostea invinge – 1999, Imbratisari patimase – 2000) pentru Televisa, Inima salbatica (Corazon salvaje / Wild heart – 2009). Aceasta productie este un remake al telenovelei omonime din 1993 cu Edith Gonzalez si Enrique Lizalde, ambele fiind adaptari ale romanului din 1957 scris de Caridad Bravo Adam.

Rezumat telenovela Inima salbatica
Maria del Rosario si Juan de Dios sunt profund indragostiti si urmeaza sa se casatoreasca. Insa, Rodrigo Montes de Oca si Leonarda opresc nunta, ii fac sa se separe si insceneaza moartea lui Juan. Din dragostea lor se naste Juan del Diablo insa este luat din bratele mamei sale la nastere si creste departe de familia sa reala.

Cativa ani mai tarziu, Juan del Diablo se intoarce si le intalneste pe Aimee si Regina, surori gemene insa cu personalitati total diferite. Juan se indragosteste de Aimee insa ambitia acesteia pune capat relatiei lor. Mai tarziu, destinul ii reuneste pe Juan si Regina, amandoi fiind dezamagiti de cei pe care au ales sa-i iubeasca.

Inima salbatica / Corazon salvaje – serial Pro Gold

Din distributia serialului fac parte actorii Aracely Arámbula (Perla, cararile iubirii – 2002, Imbratisari patimase – 2000, Suflet rebel – 1999), Eduardo Yáñez (The Punisher – 2004, Striptease – 1996, Wild Things – 1998), Helena Rojo (Iubire fara machiaj – 2007, O lume a fiarelor – 2006, Inocenta furata – 2004), Cristián de la Fuente (Focul iubirii – 2008, CSI: Miami – 2003), Enrique Rocha (Iubire fara machiaj – 2007, Perla, cararile iubirii – 2002), René Casados (Focul iubirii – 2008, Iubirea mea, pacatul – 2004) si altii.

Cate episoade are telenovela Inima salbatica (2009)?

Aceasta productie a fost difuzata intre 2009 – 2010 si a avut in tara natala 135 de episoade. Pe IMDb a obtinut nota 4.8 din 243 de recenzii.

Pro Gold va difuza Inima salbatica din 30 noiembrie 2021, de la ora 21:00, urmand sa inlocuiasca telenovela Intrusa.
In trecut, a mai fost difuzata de Acasa Gold (actualul Pro Gold) si Acasa TV (actualul Pro 2).

Voi ce parere aveti despre Inima salbatica (2009)?

Update 20.01.2024: Acasa Gold redifuzeaza Inima salbatica din 5 februarie 2024, de la ora 12:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • Si mie mi-a placut mult mai mult serialul din 1993.Am reusit sa gasesc pe Gogle pana la episodul 39 si de aici nu reusesc sa gasesc celelalte episoade.Serialul cu Arassely Arambula nu mi-a placut,a denaturat subiectul si tot ce s-a introdus a fost fara rost,iar artistii nu se compara cu Edith Gonzales, Eduardo Paloma si chiar Ana Colchero.

  1. S- a spus totul în comentariile anterioare despre aceasta ecranizare…întrebarea mea este de ce se insista cu dezinformarea din ghid tv de pe tv privind protagoniștii acestui serial? Eu obișnuiesc să caut aici informații despre programele diferitelor canale tv și am aflat de curând că rulează Inima sălbatică la pro gold și intentionam să revăd varianta cu Edith Gonzales și pot sa spun că am fost profund dezamăgită sa vad in rolul lui Juan fel Diablo pe Eduardo Yanez !!poate că pe viitor veți incerca să aduceți spre vizionare varianta cu Edith Gonzales .nu cunosc celelalte ecranizări,dar aceasta frumoasa actriță care a fost,și-a jucat rolul magnific, ca dealtfel în fiecare telenovelă în care am urmarit-o