Splash! Vedete la apa: data lansare si concurenti
In acest articol vom detalia tot ce stim despre noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apa. Noul sezon al acestei emisiuni incepe la Antena 1 din 11 august.

Emisiunea Splash! Vedete la apa va fi difuzata de joi pana duminica, de la orele 20:30 joi si vineri, si de la ora 20 sambata si duminica. In acest sezon se vor intrece 18 concurenti pentru a castiga suma de 10.000 de lei.

Iata cine sunt cei 18 concurenti care se vor duela in cele mai spectaculoase sarituri: Banel Nicolita (fost jucator al echipei Steaua Bucuresti), surorile Ana si Monica Odagiu (foste concurente la emisiunea Te cunosc de undeva), Vlad Craioveanu, Laura Musuroaea, Irsha, Nick (N&D), Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johnny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift si Ion Saulescu.

Cei 18 concurenti vor fi antrenati si sfatuiti de 3 antrenori de inot. Acesti antrenori de inot sunt: Claudia Tiu, Catalin Cozma si Bogdan Ionita. Sezonul cu numarul 5 aduce cateva modificari importante ale concursului, se vor desfasura calificari iar primii doi concurenti care obtin cel mai mare punctaj din partea juratilor vor merge direct in finala. Cei 10.000 de lei vor fi oferiti in fiecare duminica, dupa fiecare saptamana vor aparea noi nume de vedete ce vor participa in cadrul emisiunii.

Splash! Vedete la apa: data lansare si concurenti

Iata cum arata componenta juriului: Iulia Albu, Claudia Gherase, Natanticu si Nea Marin. Juratii vor oferi note pentru felul cum este executata saritura, curajul concurentilor si prestatia acestora. Concurentii vor sari in apa de pe trambuline aflate la inaltimi de 3, 5, 7 sau chiar 10 metri. Filmarile emisiunii Splash! Vedete la apa se fac in Bacau la bazinul Olimpic.

Emisiunea este prezentata de Monica Barladeanu, Ramona Olaru si Razvan Fodor iar doza de umor este asigurata de Paula Chirila si Romica Tociu (concurenti constanti ai emisiunii Te cunosc de undeva!). Pentru a vedea cine este cel mai curajos concurent si de la cati metri inaltime aleg concurentii sa sara, nu va ramane decat sa urmariti emisiunea Splash! Vedete la apa.

Antena 1 este un post generalist ce se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv sau dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.