Suspectat: Dedesubturile cazului Wesphael este un nou serial documentar care va fi disponibil in curand pe platforma Netflix. Documentarul este despre un cunoscut politician belgian pe nume Bernard Wesphael care a fost acuzat ca si-a ucis sotia.

Pe 1 noiembrie 2013, politicianul Bernard Wesphael a fost acuzat ca si-a ucis sotia, pe Veronique Pirotton, aceasta din urma fiind gasita decedata intr-o camera de hotel dintr-un oras Belgian (Ostend).
Suspectat:Dedesubturile cazului Wesphael urmareste procesul politicianului Wesphael, declaratiile si ipotezele despre moartea suspecta a sotiei sale. Initial, politicianul a fost gasit vinovat si incarcerat, procesul incepand in 2015 si incheidu-se in 2016 cand a fost eliberat si declarat nevinovat de moartea sotiei.

Serialul documentar Suspectat: Dedesubturile cazului Wesphael va fi lansat pe platforma Netflix pe data de 17 martie 2021. Momentan, nu exista informatii cu privire la numarul episoadelor sau al sezoanelor.

Serialul documentar se incadresaza la genurile: drama TV si politist, iar limbile vorbite sunt engleza si franceza. Drama prim care a trecut politicianul Bernard Wesphael dar si mediatizarea cazului sau au condus la realizarea serialului documentar. Prin crearea acestuia, Netflix isi propune examinarea cazului din prisma inculpatului, declart ulterior nevinovat.

Acest tip de documentare este unul apreciat de privitori tocmai datorita faptului ca sunt relatate si ilustrate faptele cu ajutorul oamenilor direct implicati. Documentarele politiste scot la iveala vinovatii sau nevinovatii ale oamnenilor si explica cu amanunte lucruri nestiute din interiorul anchetei.

Daca v-am starnit curiozitatea si doriti sa aflati cum a decurs ancheta in cazul politicianului Bernard Wesphael, va invitam sa urmariti serialul documnetar Suspectat: Dedesubturile cazului Wesphael care va fi lansat pe platforma Netflix miercuri, 17 martie.

Daca stiti si alte titluri de astfel de seriale documentare nu ezitati sa le impartasiti cu noi si cu ceilalti cititorii ai site-ului. Lasati titlurile acestora si locurile unde se pot viziona in campul comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.