Sport Extra nu va mai difuza Serie B Italia
In acest articol vom detalia cateva competitii sportive noi ce au fost cumparate de televiziunile sportive din Romania. Postul de televiziune cu cele mai multe achizitii noi de competitii sportive este Sport Extra.

Sport Extra a inceput anul 2023 cu doua competitii noi. Prima competitie despre care vom vorbi in acest material este din baschet. Din ianuarie 2023, Sport Extra a inceput difuzarea competitiei LNB, campionatul de baschet francez. In acest campionat joaca echipe precum Lyon, Dijon, Le Porter si altele. LNB este a treia competitie de baschet ce se poate viziona pe Sport Extra dupa Liga Endesa si Supercupa Endesa (campionatul de baschet intern al Spaniei). In campionatul intern de baschet al Spaniei joaca unele dintre cele mai tari echipe de baschet din lume, cum ar fi Barcelona sau Real Madrid.

O alta competitie sportiva interesanta achizitionata de Sport Extra in 2023 se adreseaza iubitorilor de hochei. Din 20 ianuarie 2023, Sport Extra difuzeaza in zilele de vineri, sambata si duminica 4 partide din cel mai tare campionat intern de hochei european, este vorba de NL.

Campionatul intern de hochei al Elvetiei. In campionatul elvetian de hochei joaca cea mai buna echipa de club de hochei din Europa ca numar de spectatori prezenti in sala, avand in medie 16,290 de spectatori, SC Berna. Echipa a ocupat locul 1 in Europa timp de 18 sezoane.

Sport Extra nu va mai difuza Serie B Italia
Pe langa aceste competitii, Sport Extra mai difuzeaza si Cupa Natiunilor Golfului. Avem de mentionat si o veste trista venita din partea reprezentantilor Sport Extra.

Din pacate, reprezentantii postului au anuntat in aceasta saptamana printr-un comentariu la postarea cu competitiile sportive difuzate in direct pe pagina Facebook a postului ca nu se vor mai difuza meciuri de fotbal din Serie B  (liga a 2-a de fotbal a campionatului italian). Reprezentantii postului sustin ca nu au mai putut lua optiunea de a selecta ce meciuri vor sa difuzeze. Se dorea difuzarea doar a meciurilor echipelor de fotbal la care evoluau  jucatori romani. Serie B a fost prima competitie de fotbal achizitionata de Sport Extra din 2021.

Sport Extra difuzeaza competitii sportive ce nu se gasesc in grilele posturilor Digi Sport, Prima Sport sau Orange Sport. Postul se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII