TNT va difuza Xena: Printesa razboinica
Televiziunea TNT readuce inca un serial clasic in Romania si anume Xena: Printesa Razboinica (Xena: Warrior Princess – 1995).

Pentru cine nu a vizionat cel putin o data acest serial, Xena: Printesa razboinica prezinta aventurile Xenei, o printesa razboinica cu un trecut intunecat care incearca sa revina pe calea cea buna. Gabrielle, o femeie nevinovata si naiva, se alatura Xenei in aventurile acesteia. Acest serial nu este doar despre Xena si calatoria ei de a se elibera de pacate ci si despre Gabrielle si tranzitia acesteia dintr-o femeie naiva intr-o razboinica.

Xena, cunoscuta anterior drept distrugatoarea de natiuni, incearca sa isi spele pacatele luptand pentru bine. Ea o intalneste pe Gabrielle, o gospodina insetata de aventura dintr-un mic asezamant. Impreuna, Xena si Gabrielle vor dobori cativa dintre cei mai formidabili dusmani, inclusiv zei.

Desi serialul a inceput ca un spin-off al altui serial cunoscut, Hercule (1995), Xena: Printesa Razboinica a avut parte de un succes mai mare, castigand si un premiu Primetime Emmy datorita coloanei sonore.

Rolul personajului principal este interpretat de Lucy Lawless (Spartacus – 2010, Eurotrip – 2004) iar rolul Gabriellei este interpretat de Renée O’Connor (A Question of Faith – 2017). In serial vom vedea si alti actori precum Ted Raimi (Ash vs Evil Dead – 2015), Kevin Smith (a interpretat rolul lui Ares atat in acest serial cat si in Hercule si Aventurile tanarului Hercule), Hudson Leick (a avut de asemenea acelasi rol si in Hercule) si altii.

TNT va difuza Xena: Printesa razboinica
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 6.7 din aproape 42.500 de recenzii. Intre 1995 si 2001 au fost lansate 6 sezoane avand in total 134 de episoade.
TNT va incepe difuzarea serialului Xena: Printesa razboinica din 5 iulie 2021, data la care se vor putea viziona doua episoade de la ora 13:40. Ulterior, vor fi difuzate cate patru episoade de la ora 11:50.

Asadar, daca sunteti fanii serialelor clasice, din 5 iulie puteti viziona un serial care a avut un mare succes si in Romania.
Reamintim ca TNT a difuzat Hercule incepand din luna februarie a acestui an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. TNT nu va intra și el la Orange DTH ?

    Este singurul post din trust care lipsește la Orange DTH, iar Orange DTH este singurul operator din RO din grila căruia lipsește (pe cablu propriu e în grilă)

    Chiar și amărâtul de FreeSat și l-a permis