Spune „da” Craciunului / Inzapeziti de Craciun – filme DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze si in aceasta saptamana filme cu tematica de Craciun. Aceste filme sunt difuzate in premiera in zilele de marti si vineri, de la ora 20 si duminica de la ora 16. Iata care sunt aceste filme ce pot fi vazute pe Diva in saptamana 14-20 noiembrie.

Saying Yes to Christmas / Spune „da” Craciunului (2021) – 16 noiembrie, de la ora 20. June Kingsley (Erika Prevost) lucreaza ca editor la o editura de carti pentru copii. June este trimisa de seful ei de Craciun in orasul sau natal pentru a o convinge pe o scriitoare celebra de povesti pentru copii sa isi scrie noua carte la ei la editura.

Ajunsa in orasul sau natal, June il intalneste pe Blake Harris (Romaine Waite), un prieten din copilarie care ii propune sa joace un joc distractiv. June trebuie sa spuna „da” la orice provocare, fie ca este vorba de munca sau de o activitate de Craciun.

Filmul Spune „da” Craciunului are durata medie de o ora si 30 de minute, pe IMDb a primit nota 5,7.

Snowed in for Christmas / Inzapeziti de Craciun (2021) – 18 noiembrie, ora 20. Kaley (Kayla Wallace) este dadaca pentru doua fetite. Kaley doreste sa petreaca Craciunul acasa insa o furtuna de zapada face ca toate drumurile sa fie inchise. Astfel, ea va petrece Craciunul alaturi de cele doua fetite si unchiul lor, un barbat atragator. De Craciun, Kaley isi doreste sa le arate celor doua fetite ce inseamna magia Craciunului.
Filmul Inzapeziti de Craciun are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a primit nota 6,3.

Spune „da” Craciunului / Inzapeziti de Craciun – filme DIVA

Boyfriends of Christmas Past / Iubitii mei de Craciun (2021) – 20 noiembrie, ora 16. Lauren Kim (Catherine Haena Kim) este o tanara careia ii place sa petreaca Craciunul in familie alaturi de tatal sau, mama sa vitegra si prietenul sau, Nate Sagar (Raymond Ablack).

Intr-o noapte tarzie, in timp ce dormea, Lauren este vizitata in vis de spiritul lui Tyler Mirsky (Jordan Kronis), un fost iubit de-al lui Lauren. Tyler ii spune lui Lauren ca in urmatoarele saptamani urmeaza sa fie vizitata in vis de alti doi prieteni de ai lui Lauren.

Scopul acestor vise este sa ii arate acesteia unde a gresit in relatiile din trecut si sa nu mai repete aceste greseli in relatia sa cu Nate. Filmul Iubitii mei de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.