Suflete tradate – serial indian National TV
National TV difuzeaza un serial indian ce are foarte multe episoade, Suflete tradate (Saath Nibhana Saathiya – 2010). Desi a fost difuzat in India intre 2010 si 2017, telenovela indiana are nu mai putin de 2184 episoade. Seria de drama a avut premiera pe Star Plus si a devenit unul dintre cele mai populare si longevive seriale indiene.

Serialul prezinta vietile a doua verisoare dupa ce acestea se casatoresc. Gopi este in depresie dupa moartea lui Ahem si nu a vorbit sau zambit timp de 4 ani. Kokila decide sa accepte propunerea doctorului Krishna Raheja de a se casatori cu Gopi.

In ziua nuntii, Gopi isi revine doar pentru a constata ca este fortata sa se casatoreasca cu doctorul Krishna. Jigar si Paridhi au avut schimbari semnificative de personalitate si nu mai sunt asa orientati catre familie. Paridhi i-a dat afara pe Sahir, Sonakshi si pe cei doi copii ai lor.

Intre timp, Meera o uraste pe Vidya deoarece o considera responsabila de avort, desi adevarata vinovata este Naiyya, sora lui Shravan.

Din distributia serialului fac parte actorii Giaa Manek (a fost inlocuita ulterior pentru acelasi rol de Devoleena Bhattacharjee), Vandana Vithlani, Rupal Patel, Mazel Vyas (Ginny si Sunny se casatoresc – 2020), Shresth Kumar, Neha Tayal, Pratibha Tiwari (Ishqbaaaz – 2016), Mohammad Nazim Khilji, Vishal Singh (Traffic – 2016) si altii.

Suflete tradate – serial indian National TV

National TV difuzeaza serialul Suflete tradate in fiecare joi, de la ora 20:00 si luni si vineri in reluare de la 11:45. Pe IMDb a obtinut o nota foarte mica, 2.1 din aproape 1.500 de recenzii. Desi nota de pe IMDb este mica, serialul a fost foarte popular in India.

In 2020 a fost lansat si serialul Saath Nibhaana Saathiya 2, difuzat pana in 2022, care a ajuns la 529.
National TV difuzeaza si alte seriale indiene, Destine ratacite 2 si Dragostea gaseste o cale.

Daca ati urmarit Suflete tradate, ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.