SuperStar va fi prezentata de Theo Rose
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca semifinalele si galele live ale emisiunii SuperStar Romania vor fi prezentate de Theo Rose. Pana acum, emisiunea SuperStar nu a avut prezentator, concurentii se prezentau singuri in fata juriului format din cantareti si compozitori: Carla’s Dreams (a mai fost in juriul emisiunii X Factor), Marius Moga (a mai fost in juriul emisiunii Vocea Romaniei), Raluca Nistor (a participat la emisiuni ca: Te cunosc de undeva! si Asia Express, difuzate de postul Antena 1), Smiley (este jurat in emisiunea Vocea Romaniei si prezentator al emisiunii Romanii au talent, ambele difuzate de Pro TV).

Emisiunea SuperStar Romania este adaptata dupa un format TV international numit Idol din Marea Britanie. Pro TV difuzeaza aceasta emisiune in zilele de vineri, de la ora 20:30, si sambata de la ora 20. Astazi are loc prima semifinala si totodata prima emisiune prezentata de Theo Rose.

Theo Rose este o cantareata de 24 de ani care a cochetat cu televiziunea inca din copilarie. Numele complet al cantaretei este Theodora Diaconu si a studiat la liceul de muzica Dinu Lippati din Bucuresti. Este intr-o relatie cu nepotul lui Nea Marin (Marin Barbu, prezentatorul emisiunii Serviti, va rog, difuzata in trecut pe postul Antena 1).

SuperStar va fi prezentata de Theo Rose

La varsta de 17 ani, Theo Rose a fost prezentatoarea emisiunii pentru copii KIDSing, emisiune difuzata de Kanal D Romania. Theo Rose a prezentat aceasta emisiune alaturi de Dan Bordeianu. A fost concurenta in cadrul emisunii Bravo, ai stil! Celebrities unde a ajuns pana in finala, fiind atunci invinsa de cantareata Alexandra Stan. Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities este difuzata de Kanal D.

Theo Rose a ajuns si in finala emisiunii Te cunosc de undeva! in 2016, difuzata de Antena 1. In 2017 a participat la emisiunea Mama mea gateste mai bine prezentata de Horia Virlan pe postul Prima TV. In vara acestui an, Theo Rose a fost prezentatoare in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea difuzata de Pro TV ( a prezentat emisiunea o scurta perioada).

Discografie Theo Rose: Pe Bune (2014 – cu peste 6 milioane de vizualizari), Abonament (2018 – cu peste 5 milioane de vizualizari) si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.