Sindromul Helsinki / Unitatea – seriale noi Kanal D2.
Din 16 decembrie, postul de televiziune Kanal D2 va difuza doua seriale noi destul de interesante. In acest material vom detalia aceste seriale.

Helsinky Syndrooma/ Sindromul Helsinki (2022):
In fiecare sambata si duminica, de la ora 16, acest serial va fi difuzat in cadrul emisiunii „Test de rezistenta”. Elias Karo (Peter Franzen) ia ostatici patru jurnalisti dintr-un ziar din Helsinki. Elias doreste sa-i rapeasca cu un scop precis: sa scrie un material despre crimele comise de oficialii bancilor si guvernului impotriva familiei sale. Crede ca functionarii bancii si judecatorul au contribuit la sinuciderea tatalui sau si la pierderea reputatiei familiei sale. Publicarea unor materiale compromitatoare in ziar, conform lui Elias, ar putea aduce linistea si ar putea restabili reputatia familiei. Serialul Sindromul Helsinki are un sezon cu un total de 8 episoade, cu o durata medie de 45 de minute, si a obtinut nota 6,8 pe IMDb. Va fi redifuzat si lunea si martea, de la ora 15:30.

Sindromul Helsinki / Unitatea – seriale noi Kanal D2.
Al doilea serial care va incepe tot pe 16 decembrie, de la ora 23:30, sambata si duminica la Kanal D2, se numeste La Unidad/ Unitatea. Serialul Unitatea este un serial spaniol si va fi difuzat in cadrul serialului „Sisi”. Spune povestea unei unitati speciale a politiei spaniole care lupta impotriva terorismului. Unitatea speciala in lupta impotriva terorismului este condusa de Carla Tores (Natalie Poza). Unitatea spaniola captureaza unul dintre cei mai temuti teroristi in Spania, facand tara cea mai vulnerabila din Europa la evenimente teroriste. Din acest motiv, unitatea speciala trebuie sa fie extrem de vigilenta si sa demonteze orice tentativa de atentat terorist ce ar putea avea loc in Spania. Serialul spaniol „Unitatea” are 3 sezoane cu un total de 18 episoade, avand o durata de o ora fiecare episod, si a obtinut nota 7,7 pe IMDb. A fost difuzat in tara de origine intre anii 2020-2023.

Reamintim ca postul Kanal D2 va difuza si serialul italian Familia Medici: Conducatorii Florentei, care va incepe din 11 decembrie, de luni pana vineri, de la ora 22:30.

Postul de televiziune Kanal D2 apartine companiei Dogan Media, care mai detine in Romania postul de televiziune Kanal D si postul de radio Radio Impuls. Postul de televiziune Kanal D2 are o licenta tematica generalista si a fost lansat pe 2 aprilie 2023, in locul postului Bucuresti TV. Kanal D2 difuzeaza emisiuni consacrate care au fost difuzate in trecut pe postul Kanal D, dar difuzeaza si seriale turcesti, italiene, spaniole si altele. Postul de televiziune este situat in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu IPTV si DTH din tara, cum ar fi Vodafone, Digi, Focus Sat, Ines, Orange si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.