Warner TV difuzeaza filmele Marea Mahmureala
In luna aprilie, postul de televiziune Warner TV va difuza seria de filme The Hangover / Marea Mahmureala. Cele trei filme se vor vedea in fiecare seara de sambata, de la ora 20.

The Hangover / Marea Mahmureala – 6 aprilie, ora 20. Cu cateva zile inainte sa se insoare, Doug (Justin Bartha) organizeaza petrecerea burlacilor in Las Vegas alaturi de trei prieteni. A doua zi dupa petrecere, cei trei prieteni ai mirelui nu isi mai amintesc nimic din ce au facut la petrecere si nu il gasesc nici pe mire. Cei trei incep cautarile lui Doug pentru a-l aduce cat mai repede inapoi la nunta sa.

In timpul cautarilor, cei trei barbati primesc indicii cu ce s-a intamplat la petrecere si unde ar putea fi gasit mirele Doug.
Filmul Marea Mahmureala are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a primit nota 7,7.

The Hangover II / Marea Mahmureala 2 – 13 aprilie, ora 20. Marea Mahmureala 2 este continuarea primului film. Acum, Doug (Justin Bartha) si cei trei prieteni ai sai participa la o alta petrecere a burlacilor. De data aceasta se insoara Stu (Ed Helms) care organizeaza petrecerea burlacilor in Thailanda. Pentru a nu se intampla ce s-a intamplat la petrecerea burlacilor a lui Doug, Stu decide sa faca o mica petrecere pe plaja si il invita si pe fratele  viitoare mirese.

Warner TV difuzeaza filmele Marea Mahmureala

Insa, si in Thailanda se intampla lucruri ciudate. De data aceasta nu mai dispare mirele ci dispare fratele miresei. In timpul cautarilor, protagonistii au parte de intamplari ciudate si amuzante.
Marea Mahmureala 2 are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

The Hangover III / Marea Mahmureala 3 – 20 aprilie, ora 20. De data aceasta, cei 4 prieteni nu mai participa la o petrecere a burlacilor. Acum, cei 4 se duc intr-o vacanta in Mexic. Insa, in loc sa aiba parte de o vacanta linistita, ei au parte de o mega aventura. Unul dintre ei este rapit din greseala de un traficant de droguri care a evadat din inchisoare.
Filmul are durata de o ora si 40 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Warner TV apartine companiei Warner Bros. Discovery si are licenta tematica – filme si seriale. Warner TV se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.