Telekom lanseaza pachetul Telekom Complet

Compania Telekom lanseaza noua oferta dedicata Sarbatorilor Pascale prin care ofera pachetul Telekom Complet prin care putem beneficia de urmatoarele servicii la 15 euro/luna:

 • Internet L; Viteza download de maxim 1000 Mbps; 1 licenta Norton Security Online gratuita 2 luni;
 • Televiziune M; Pana la 118 canale TV digitale dintre care 28 sunt canale HD; Programele Telekom Sport gratuite 2 luni; Receiver Smart Samsung in custodie; HBO si HBO GO gratuite pana la finalul anului;
 • Voce Nelimitat;

Telekom lanseaza pachetul Telekom Complet

Desi pachetul Telekom Complet este avantajos, Telekom considera ca pretul 15 euro/luna provine de la 5 euro/serviciu (NET+TV+Voce fixa) insa abonamentul de telefonie fixa Voce Nelimitat nu are aceeasi valoare precum internetul si televiziunea. Oferta „Totul pentru mai putin” prin care putem beneficia de pachetul Telekom Complet la pretul 15 euro/luna este valabila pana la 12 iunie 2019.

Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania a declarat: „Continuăm demersurile de simplificare a ofertei și, totodată, promisiunea de a le oferi clienților servicii de calitate, la prețuri competitive. Astfel, pentru doar 15 euro pe lună pentru Pachetul Telekom Complet – mobil, internet fix și televiziune, clienții noștri se pot bucura de o reducere de 25% față de situația în care serviciile menționate ar fi achiziționate separat. Astfel, reușim să răspundem nevoilor actuale ale clienților și, în acelasi timp, să le oferim o ofertă convergentă cu beneficii mobile nelimitate, internet prin fibră și televiziune, cu un conținut de calitate și relevant.”

In plus, clientii care doresc sa opteze pentru telefonie mobila pana la 12 iunie 2019 pot beneficia de abonamente incepand de la 5 euro pe luna si telefoane mobile in rate, fara avans, telefoane precum Samsung Galaxy J4+, Huawei P Smart 2019, Huawei Y6 2019.

Telekom lanseaza pachetul Telekom Complet

Reamintim ca recent Telekom a eliminat cele 1500 minute catre destinatiile fixe internationale de pe cartelele Prepay, utilizatorii Telekom ramanand cu 100 minute internationale catre destinatiile fixe si mobile. Dupa aceasta modificare, Telekom a anuntat reducerea tarifelor catre destinatiile internationale.

Voi ce parere aveti despre pachetul Telekom Complet oferit de catre Telekom?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

2 COMENTARII

  • Buna ziua,
   Site-ul Telekom mi-a functionat atat la publicarea acestui articol cat si acum. Tie iti functioneaza acum?
   P.S.: Pe viitor, pentru probleme privind nefunctionarea serviciilor, site-ului sau platformelor Telekom avem publicat articolul: Sesizari si contact serviciul de relatii cu clientii Telekom