Familia Medici: Conducatorii Florentei – la Kanal D si Kanal D2

Kanal D2 va difuza din 11 decembrie un serial remarcabil numit Medici: Masters of the Florence / Familia Medici: Conducatorii Florentei (2016). Acest serial italian va intra pe post pe 11 decembrie, de la ora 22:30, de luni pana vineri. Familia Medici: Conducatorii Florentei va inlocui serialul Agentul Hamilton care se va termina pe 8 decembrie.

Actiunea serialului Familia Medici: Conducatorii Florentei se petrece in Florenta anului 1946. Fratii Lorenzo De Medici (Daniel Shaman) si Giuliano De Medici (Bradley James) si un grup de artisti stransi in juriul lui Sandro Boticelli vor face o revolutie creativa si politica intrand intr-o noua era. Dorinta acestui grup de tineri de a schimba conducerea politica din acea era ii duce intr-un conflict direct cu o alta familie influenta din Florenta, familia Pazzi, condusa de bancherul Jacob (Sean Bean). Jacob va incerca sa faca tot ce poate pentru a-l impiedica pe tanarul Lorenzo De Medici sa ajunga la putere.

Distributia serialului Familia Medicii Conducatorii Florentei este una remarcabila. Actorul  Daniel Sharman a mai jucat in filme si seriale ca: Fear The wallking Dead, A Town Called Malice (serial difuzat de SkyShowTime), Un varcolac adolescent si altele. Sebastian de Souza (Boticelli) a jucat in serialul Familia Borgia. Bradley James a jucat in Vikingii: Valhalla.

Familia Medici: Conducatorii Florentei – la Kanal D si Kanal D2

Serialul Familia Medici: Conducatorii Florentei are 3 sezoane cu un total de 24 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,9. Serialul va fi difuzat si pe Kanal D sambata si duminica, de la ora 23 (sambata cate 2 episoade) si duminica de la ora 22:30 (cate 3 episoade).

Intrarea serialului Familia Medici: Conducatorii Florentei in grila de weekend a postului Kanal D face ca emisiunile Tu urmezi! si 40 de intrebari cu Denise Rifai, care erau difuzate sambata si duminica la orele 23 si 22:30, sa iasa din grila.

Kanal D si Kanal D2 apartin companiei Dogan Media si au licente tematice generaliste difuzand emisiuni, seriale turcesti si internationale. Posturile sunt in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Vodafone, Orange, Digi, NextGen, Focus Sat si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU