The Lord of the Rings – Warner TV
Postul de televiziune Warner TV va difuza in luna decembrie seria de filme Stapanul Inelelor / The Lord of Rings. Aceasta serie de filme este alcatuita din 3 parti regizate de Peter Jackson dupa cartile scrise de J.R.R. Tolkien. Filmele sunt printre cele mai premiate din toate timpurile.

The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring / Stapanul Inelelor: Fratia Inelului (2001) – 12 decembrie, ora 18; 15 decembrie, ora 22:10; 18 decembrie, ora 12:15. Un vechi inel considerat pierdut de secole ajunge in posesia lui Frodo (Elijah Wood), un mic hobbit. Acest inel apartine Lordului Intunericului si are puteri de distrugere. Frodo pierde inelul iar dupa un timp afla ca in cautarea inelului se afla si Sauron (Sala Baker), care este trimis de Lordul Intunericului dupa inel.

Frodo si o echipa de eroi numita Fratia, alcatuita din oameni, un vrajitor si un elf, au obiectivul de a gasi inelul si de a-l distruge. Filmul Stapanul Inelelor: Fratia Inelului a castigat 4 premii Oscar iar filmarile au avut loc in Noua Zeelanda. Durata filmului este de 2 ore si 58 minute iar pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8,8. Primul film din seria Stapanul Inelelor se poate urmari si pe platformele HBO GO si Netflix (pe Netflix este disponibil pana pe 30 decembrie, dupa aceasta data va fi eliminat).

The Lord of the Rings: The Two Towers / Stapanul Inelelor: Cele doua turnuri (2002) – 19 decembrie, ora 18; 22 decembrie, ora 22:10 si in ziua de Craciun (25 decembrie) de la ora 12:30. Cautarea inelului continua. Frodo si Sam (Sean Astin) se apropie de gasirea inelului iar Fratia este divizata, urmand sa se lupte cu un aliat de-al lui Sauron, vrajitorul Saruman (Christopher Lee) si ajutoarele sale.

Al 2-lea film al acestei serii a castigat 2 premii Oscar. Stapanul Inelelor: Cele doua turnuri are durata de 2 ore si 59 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,7. Se poate urmari si pe HBO GO.

The Lord of the Rings – Warner TV

The Lord of the Rings: The Return of the King / Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui (2003) – 26 decembrie ora 18; 29 decembrie ora 22:10 si 1 ianuarie 2022 ora 12:30. In acest film are loc confruntarea finala intre bine si rau. Frodo ajunge pe muntele Doom unde va distruge inelul unic iar o parte din Fratie va conduce Armata Oamenilor in batalia cu armata condusa de Sauron.

Ultima parte a castigat 11 premii Oscar si are o durata de 3 ore si 21 minute. Pe IMDb are nota 8,9 si poate fi urmarit pe HBO GO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Toate 3 sunt pe HBO GO fără reclame. La Warner TV filmele încep vineri seara și se termină luni dimineața. Au ajuns și ăștia ca pro TV, printre reclame mai bagă și câte un film.

    • Warner tv si HBO GO au acelasi patron. Sunt foarte putini abonati de cablu care pot sau stiu sa se aboneze la HBO GO si atunci prefera sa le vada pe tv. Ai dreptate in privinta reclamelor.

    • Sunt care au HBO la TV dar nu au HBO GO pentru ca nu au internet doar cablu TV, ma refer la persoanele trecute de 50 de ani, cat despre Warner TV este foarte bine ca le difuzeaza. Dupa parerea mea are grila foarte buna la fel si HBO si Cinemax. Eu prefer sa urmaresc pe internet filmele si serialele favorite dar sunt persoane care nu stiu sa foloseasca internetul sau serviciile de internet lasa de dorit (ma refer la zone unde abia ai semnal la telefon si nu sunt operatori de cablu), singura solutie este televiziunea prin satelit si canale cu filme ca sa nu te plictisesti. Am colegi care mai merg la bunicii lor in weekend sau in vacante si acolo nu au decat FREESAT (care nu vor sa se complice cu abonament lunar) sau alt operator DTH (abonament lunar).