The surgeon’s cut – pe Netflix din decembrie
Netflix lanseaza in luna decembrie o noua serie documentata in patru parti numita The surgeon’s cut. Episoadele vor descrie profilurile unor chirurgi inovatori fiecare cu o abordare vizionara in domeniul lor.

In The surgeon’s cut vom putea viziona proceduri si operatii inovatoare, seria oferind scene unice din lumea chirurgiei. Prin povestile individuale ale acestor experti, seria va sublinia modul in care cunostintele noastre privind anatomia umana sunt permanent reinventate prin tehnici si descoperiri noi. Domeniile medicale descrise in serie vor fi medicina fetala, neurochirurgie, transplanturi si cardiologie.

Producatorul executiv BBC Studios Production, James van der Pool a declarat ca au fost imortalizate cele mai dramatice si tehnice proceduri chirurgicale din medicina moderna, de la proceduri asupra unui copil nenascut la o operatie pe un pacient treaz. De asemenea, fiecare chirurg detaliaza cum au ajuns cei mai buni din domeniile lor, ce i-a facut sa urmeze acest drum sau obstacolele intalnite (saracie, rasism, sexism sau locul in care s-au nascut).

Seria The surgeon’s cut prezinta triumful spiritului uman, o cautare infinita a cunostintelor si devotamentul continuu pentru salvarea vietilor in colaborarea Netflix cu Divizia de Stiinta BBC Studios.

The surgeon’s cut – pe Netflix din decembrie
The surgeon’s cut este produs de BBC Studios iar producatorii executivi sunt Andrew Cohen si James van der Pool.
Seria va fi lansata de Netflix pe 9 decembrie 2020 si acestea vor fi cele patru episoade:

 1. Saving life before birth
  Profesorul Kypros Nicolaides este unul dintre pionierii chirurgiei fetale iar descoperirile sale au revolutionat domeniul. Serialul urmareste activitatea profesorului la spitalul King’s College din Londra unde descoperirea sa inovatoare in chirurgie endoscopica cu laser este utilizata pentru a salva viata unui copil nenascut.
 2. Sacred brain
  Neurochirurgul Alfredo Quinones-Hinojosa incearca sa gaseasca o solutie pentru cancer cerebral la Clinica Mayo in Jacksonville, Florida.
 3. Living donor
  Dr. Nancy Ascher este prima femeie care a efectuat un transplant de ficat iar seria ii urmareste activitatea la Universitatea din California San Francisco unde continua sa aduca contributii semnificative acestui domeniu.
 4. Heart & soul
  Dr. Devi Shetty este fondatorul Narayana Health in India, unul dintre cele mai mari centre medicale din lume. Serialul urmareste activitatea doctorului Shetty, acesta tratand orice categorie de cetateni, prioritizand accesul la tratamente low-cost.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.