Cum deblocăm conținutul de pe site-urile care cer like pentru deblocare fără a da like?
Cel mai probabil ați găsit și voi site-uri care te obliga să dai like sau distribuire pentru a avea acces la conținutul acestuia. nu da like la siteurile care te obliga sa faci astaChiar dacă administratorii de site-uri pot pune ce doresc pe propriile site-uri mi se pare totuși că nu respectă reguli de bun simț atunci când își obligă utilizatorii sa dea like. Normal ar fi ca, utilizatorul după ce ce vede conținutul să dea acel like din dorința de a distribui și prietenilor acel articol.
Dacă această regulă de bun simț ar fi respectată atunci rețelele sociale n-ar mai fi pline de toate tâmpeniile posibile.

Există totuși o metodă destul de practică pentru a vedea conținutul pe astfel de site-uri fără a da like, printr-o simplă apăsare de buton. Această metodă este de fapt o extensie care instalată, amplasează un buton în browser care, odată apăsat elimină toate aceste restricții ale rețelelor sociale. Extensia se numește „Social lockpicker” și se găsește gratuit în magazinul de extensii de la Chrome.
Instalarea acestei extensii este destul de simplă. Pentru instalare trebuie să mergem la setările browser-ului, extensions, Get more extensionse. CăutațiSocial lockpicker și apăsați install. Mai jos o să găsiți un mic tutorial în care vă este prezentat cum să instalați și utilizați această extensie.

Cum deblocăm conținutul de pe site-urile care cer like pentru deblocare fără a da like?

Totodată am văzut pe anumite site-uri un fel de anunț în care utilizatorii sunt rugați să apese like fiindcă Facebook a făcut restructurări. Acest anunț este complet fals și sper că nu e nimeni atât de credul care să creadă așa ceva.
Tutorialul este făcut cu Camtasia și este prezentat și un mic exemplu.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.