Top 3 cele mai utile aplicatii. In articolul trecut v-am prezentat trei aplicatii pentru utilizatorii de Android. Tot in acel articol am mentionat si faptul ca acest articol o sa fie impartit in cinci parti. Toate partile includ cate trei aplicatii. Aici aveti partea a doua a articolului.

Google Maps si Waze

Google Maps deține practic „scena” aplicatiilor de navigare si ramane una dintre cele mai bune aplicatii pentru Android. Aceasta dispune de actualizări frecvente, aproape saptamanale, iar lista sa incredibil de generoasa cu functii existente, devine din ce in ce mai mare.

In afara de elementele de baza, Google Maps va ofera acces la locuri de interes, date despre trafic, indicatii in legatura cu lucrari, stații de repaus sau benzinarii. In plus aplicatia va permite sa aveti harti offline acum. Daca adaugati la aceasta experienta Waze, care include tone de caracteristici proprii, nu o sa aveti nevoie de o alta aplicatie de navigare, vreodata.

Google Assistant / Google Feed / Google Search

Top 3 cele mai utile aplicatii.
Aceasta este una dintre aplicatiile „puternice”. De asemenea, functioneaza pe majoritatea dispozitivelor Android. Pur si simplu descarcati aplicatia si apoi o activati. De acolo, o poti intreba orice vreti. De asemenea, accepta o varietate de comenzi.

O puteti intreba despre controlul populatiei si poate face chiar si probleme simple de matematică pentru dumneavoastra. Exista o varietate de produse precum Google, castile Bluetooth Bose QC II, Home si Chromecast, care maresc functionalitatea aplicatiei.

LastPass

LastPass este una dintre acele aplicatii pentru Android, pe care absolut toata lume trebuiesa o detina. Este un manager de parole care va permite sa va salvati datele de autentificare intr-un mod sigur si usor. In plus, va poate ajuta sa generati parole aproape imposibile pe care sa le utilizați în conturile dvs.

Este controlata cu o parola principala. Are suport pentru platforma multipla, astfel incat sa o poti folosi pe computere, dispozitive mobile, tablete sau orice altceva. Exista si alte aplicatii, dar LastPass este intotdeauna cu un pas inainte. In plus, versiunea premium este ieftina.

De asemenea, puteti descarca LastPass Authenticator pentru a merge impreuna cu acesta pentru un plus de securitate. Exista si alte opțiuni grozave, cum ar fi 1Password, Dashlane, Bit Warden, KeepassDroid si altele care sunt la fel de bune. Totuși, LastPass este putin mai prietenoasa cu utilizatorii sai si mai sigura (de obicei), in special cu aplicația sa de autentificator suplimentar.

Speram ca aceste aplicatii va sunt de ajutor. Partea a-3-a a acestui articol vine foarte curand.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.