Tralala TV HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportiva HD – Orange
Operatorul de cablu si satelit Orange a introdus in cursul zilei de astazi, 8 martie, in grila digitala de cablu noile canale din lista must carry 2022 dar si alte canale care nu fac parte din aceasta lista.

Modificarile au fost facute pe reteaua proprie de fibra optica. Iata ce canale TV au intrat in grila de cablu Orange:

 • Atomic TV: pozitia 160 (varianta SD, aceasta televiziune s-a lansat anul trecut si difuzeaza muzica usoara romaneasca)
 • Moldova TV: pozitia 30 (fosta televiziune EST TV, spre sfarsitul anului trecut a obtinut o licenta nationala). Moldova tv este o televiziune cu profil generalist
 • Rapsodia TV: pozitia 714, este un post ce difuzeaza muzica populara
 • Shop On TV HD: pozitia 627, este un post ce difuzeaza teleshoping si a fost lansat anul trecut in locul televiziunii Travel Mix 4K

In lista must carry 2022 au mai intrat News Romania (fostul canal eStrada TV cu profil informativ) si LinkPress TV (profil generalist) insa aceste 2 posturi erau deja introduse in grila.

Grila must carry 2022 a fost publicata pe site-ul CNA la inceputul lunii februarie. Acestea sunt canalele ce au intrat astazi in grila Orange pe reteaua proprie si fac parte din lista must carry 2022.

Tralala TV HD, Realitatea Star HD, Realitatea Sportiva HD – Orange

Urmatoarele posturi au intrat in grila Orange cablu retea proprie si nu fac parte din lista must carry:

 • Tralala TV HD: pozitia 219 (Orange este al 2-lea operator de cablu care are in grila acest canal, dupa RCS & RDS / Digi)
 • Realitatea Star HD: pozitia 623
 • Realitatea Sportiva HD: pozitia 306 (cele doua canale Realitatea apartin companiei Realitatea Media)

Orange este al 2-lea operator de cablu care a introdus aceste canale dupa RCS & RDS (Digi). Tot in cursul zilei de astazi, Orange a inlocuit variantele SD cu variantele HD ale urmatoarelor canale: Emi TV HD, Canal 33 HD, Profit News HD, 24 Mix Teleshop HD (apar pe EPG cu insemnul HD).

Orange este al 3-lea operator care introduce canalele din lista must carry 2022 in grila sa, dupa NextGen si Telekom. Aceste modificari au fost facute doar in reteaua de cablu proprie, nu si in grila DTH. Orange este unul dintre operatorii din Romania ce ofera abonatilor sai cablu/DTH, telefonie fixa, telefonie mobila, internet fix si mobil, dupa operatorii Vodafone si Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

45 COMENTARII

 1. azi au intrat in grila Vodafone Atomic TV pe pozitia 616,Rapsodia TV pe pozitia657,Moldova TV pe pozitia 29 si B1 HD pe pozitia 404 iar B1 SD a fost mutat pe pozitia 419

 2. Atomic este pe 750.

  ,,Shop On TV HD: pozitia 627, este un post ce difuzeaza teleshoping si a fost lansat anul trecut in locul televiziunii Travel Mixt 4K”

  Trebuie eliminat ,,t” din Mixt . Se numește Mix nu Mixt