Bariere invizibile – premiera Happy Channel

Pe Happy Channel are premiera un nou serial turcesc, Bariere invizibile (Cam Tavanlar – 2021), o serie romantica de drama si comedie.

Rezumat serial Bariere invizibile

Serialul prezinta rivalitatea dintre Leyla (Bensu Soral) o femeie de afaceri tanara care s-a ridicat pe propriile puteri si Cem (Kubilay Aka), care provine dintr-o familie instarita si este obisnuit sa primeasca tot ce doreste datorita faptului ca este bogat. In serial sunt dezvoltate teme precum razbunare, dragoste si competitie.

Bariere invizibile prezinta o poveste despre determinare si razbunare, aratand diferentele de oportunitati in societate dintre barbati si femei.

Protagonistii seriei sunt Bensu Soral (a avut un rol in Icerde, serial turcesc dupa care a fost realizat serialul romanesc Clanul) si Kubilay Aka (a jucat in serialul Netflix Iubirea: curs pentru incepatori).

In acest serial vom vedea si alti actori precum Utku Ates (Intre tine si rau – 2019), Beril Kayar (Back Streets – 2006, Adini Feriha Koydum – 2011), Ahmet Melih Yilmaz (Frenzy – 2015, Legea familiei – 2016), Sifanur Gül (a interpretat rolul lui Firuze in serialul Netflix de succes Tanarul croitor), Aziz Caner Inan (Senden Daha Güzel – 2022, Heart of the City – 2017, Dragoste in alb si negru – 2017), Mehmet Bilge Aslan (a avut un rol in Shahmaran, un alt serial turcesc disponibil pe Netflix), Ayten Soykök (The Butterfly’s Dream – 2013), Ismail Karagöz (Razbunare pe tocuri – 2017, Atiye – 2019), Hatice Aslan (Three Monkeys – 2008) si altii.

Serialul turcesc Bariere invizibile are premiera pe Happy Channel astazi, de la ora 23:45. Este alcatuit din doar 8 episoade ce au fost difuzate in Turcia in 2021 pe Show TV insa in Romania e posibil sa aiba mai multe episoade, mai scurte si cu reclame. Serialul a fost produs de Ojo Pictures iar filmarile au fost efectuate in Istanbul. Pe IMDb a obtinut nota 5.8 din 807 recenzii.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre serialul Bariere invizibile in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU