Travel Channel, Minimax si DuckTV vor iesi din grila NextGen

Programele Travel Channel SD/HD, Minimax si Duck TV vor iesi din grila de programe NextGen. Conform informatiilor obtinute pana acum, programele ar urma sa iasa din grila NextGen pana in luna martie 2019.

Programul Food Network este intrat recent in grila NextGen (ianuarie 2019) insa se pare ca abonatii NextGen nu au foarte mult timp pentru a se bucura de vizionarea acestui post, deoarece urmeaza sa fie eliminat din grila. De asemenea, Minimax a intrat in grila NextGen in vara anului trecut. Travel Channel, Minimax si Duck TV au fost eliminate deja din grila afisata pe site-ul NextGen.

Travel Channel, Minimax si DuckTV vor iesi din grila NextGen

Zilele trecute NextGen au introdus 4 programe (prezente in lista must carry) in grila, acestea fiind Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV, urmand sa mai intre si alte programe in grila, un exemplu fiind Cinethronix, conform informatiilor obtinute pana in acest moment si acest post ar intra in grila NextGen.

Zilele acestea s-au produs modificari importante in reteaua NextGen, una dintre ele reprezentand majorarea abonamentului cu 4.25 lei pe luna, informare urmata de modificarile de grila. Desi au intrat 4 programe in grila NextGen (Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV), cativa abonati NextGen si-au exprimat dorinta de a vedea programe mult mai calitative decat cele din lista must carry, care sunt considerate programe mai putin importante decat cele dorite.

Travel Channel, Minimax si DuckTV vor iesi din grila NextGen

Pe langa programele Travel Channel, Minimax si Duck TV exista zvonuri ca ar iesi din grila NextGen si programul Food Network (nici acest program nu mai este afisat in grila NextGen disponibila pe site-ul oficial).

Ii multumim colegului Bebe pentru informatii. Voi ce parere aveti despre faptul ca programele Travel Channel, Minimax si Duck TV vor fi eliminate din grila NextGen? Vom reveni cu informatii in acest articol pe masura ce programele vor iesi din grila.
Update 19.02.2019: Conform informatiilor oferite de catre call center-ul NextGen, toate posturile care nu mai sunt pe site dar se afla momentan in grila vor fi eliminate din grila; Asta ar insemna ca urmeaza sa iasa din grila si posturile Food Network si Discovery Channel HD; Multumim colegului Bebe pentru informatii;
Update: Minimax si DuckTV au iesit din grila de programe NextGen;
Update 22.05.2019: Posturile Travel Channel SD/HD si Food Network au fost eliminate din grila NextGen;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Imi pare sincer rau sa va spun ca din punct de vedere al grilei de programe calitatea serviciilor nextgen este tot mai slaba. Sunt ectrem de dezamagita ca ati scos din grila Travel Chanel, Fine
    Living, National Geografic . Ati scumpit abonamentul dar scoateti posturi din grila, ma intreb pentru ce mai raman abonata la serviciile dv.