Mireasa din Istanbul – Kanal D
Kanal D a inceput recent redifuzarea serialului turcesc Mireasa din Istanbul (Istanbullu Gelin – 2017), o serie de drama regizata de Zeynep Günay Tan (Anii pierduti – 2006) si Deniz Koloş.

Rezumat serial Mireasa din Istanbul
Faruk (Özcan Deniz) este patronul unei firme de transport si liderul unei familii puternice din Bursa. El se indragosteste de o violonista insa mama dominanta a acestuia nu este de acord cu relatia lor.

Süreyya (Asli Enver) o artista frumoasa si talentata, este implicata in afacerile familiei Boran din Bursa, devenind sotia celui mai mare fiu, Faruk, iar secretele familiei incep sa iasa la iveala. In al doilea sezon, familia pierde casa si majoritatea lucrurilor iar in sezonul 3 vor incerca sa isi recupereze viata.

Rolurile principale sunt interpretate de Özcan Deniz (O poveste de dragoste – 2009) si Asli Enver (Game of silence – 2012). In serial vom vedea si alti actori precum Ipek Bilgin (The Butterfly’s Dream – 2013), Salih Bademci (Clubul Istanbul – 2021), Firat Tanis (si el a avut un rol in Clubul Istanbul), Dilara Aksüyek (Ariza – 2020), Tamer Levent (Winter Sleep – 2014) si altii.

Mireasa din Istanbul are 3 sezoane iar in Turcia au fost difuzate in total 87 de episoade pe postul Star TV. In Romania a mai fost difuzat de Kanal D in 2019 obtinand audiente foarte bune.
Pe IMDb a obtinut nota 6.7 din aproximativ 2.000 de recenzii.

Kanal D difuzeaza serialul Mireasa din Istanbul miercurea, joia si vinerea de la ora 09:15.
In prezent, Kanal D difuzeaza si alte seriale turcesti precum Prizoniera destinului (My home, my destiny), Nehir (Baraj) iar de luni va difuza serialul turcesc A doua sansa (Kalbimdeki Deniz), pe care il vom detalia intr-un nou articol.

Daca ati urmarit serialul Mireasa din Istanbul, ce parere aveti despre acesta? Ati dori sa il vedeti si la o alta ora pe parcursul zilei? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update 07.04.2022: Serialul Mireasa din Istanbul va fi difuzat de Kanal D sambata si duminica, de la ora 08:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. E de departe unul dintre cele mai frumoase seriale turcesti. Actori buni, decoruri superbe, intriga verosimia. Nu înțeleg de ce ați întrerupt difuzarea lui?