Ultraman: sezonul 3 si ultimul este disponibil pe Netflix

Ultraman este un serial animat japonez de actiune si science fiction cu super-eroi creat pe baza unei serii manga scrise de Eiichi Shimizu si ilustrate de Tomohiro Shimoguchi. Pe Imdb, serialul a obtinut nota 6,8 si are, in prezent, cota de popularitate 1121. Sezonul 1 al serialului a fost lansat la data de 1 aprilie 2019 si cuprinde 13 episoade.

Sezonul 2 a fost lansat la data de 14 aprilie 2022 si cuprinde 6 episoade, iar cel de-al treilea si ultimul sezon a fost lansat la data de 11 mai 2023 si cuprinde 12 episoade. Fiecare episod dureaza aproximativ 25-30 minute. Pe data de 10 ianurie 2020, a fost lansat, in Japonia, jocul pentru dispozitive mobile iOS si Android numit Ultraman: be ultra.

Subiectul serialului animat Ultraman este personajul cu puteri supranaturale cu acelasi nume, singurul care poate proteja planeta de invazia extraterestrilor ostili. Shinjiro Hayata, acum liceean, fiul originalului Ultraman, realizeaza ca tatal lui i-a transmis puterile extraordinare si ca acum este randul sau sa apere planeta de extraterestri.

In sezonul 1, Shinjiro imbraca costumul metalic al tatalui sau si devine Ultraman pentru a se lupta cu temutii extraterestri. In sezonul 2, Ultraman se aliaza cu Seven, Ace, Zoffy, Jack și Taro si alcatuieste impreuna cu acestia o fratie pentru a-l invinge pe extraterestrul Pedant. In ultimul sezon, opinia publica ii devine ostila lui Ultraman, iar Shinjiro testeaza un costum Ultraman mai bine adaptat puterilor sale.

Ultraman: sezonul 3 si ultimul este disponibil pe Netflix

Din distributie fac parte actorii de voce Josh Hutcherson (Ultraman), D.C. Douglas (Edo), Tara Sands (Rena Sayama), Gunnar Sizemore (Seiji Hokuto), Mick Wingert (Yapool), Fred Tatasciore (Shin Hayata), Megumi Han (Seiji Hokuto), Ryohei Kimura (Shinjiro Hayata),Takuya Eguchi (Dan Moroboshi) si multi altii.

Actorul Josh Hutcherson este originar din Union, Kentucki, SUA si este cunoscut publicului din filmele Jocurile Foamei (2012), Jocurile Foamei: Sfidarea (2013), Jocurile Foamei: Revolta, partea a 2-a (2015) si Zathura: o aventura spatiala (2005). Actorul este recunoscut pentru preferinta sa pentru filmele science fiction.

El a castigat nu mai putin de 19 premii pana azi, dintre care mentionam Teen Choice Awards, Bravo Otto, MTV Movie+Film Awards, CinemaCon, Gold Derby Awards. DC Douglas este un actor cunoscut pentru rolurile din filmele Star Trek: Enterprise (2003), Drowning in Secrets (2022), dar si din jocurile video Star Wars Jedi: Survivor (voce, 2023), Mass Effect: Legendary Edition (2021). DC Douglas a primit pana acum 17 premii, drintre care mentionam recentul premiu Eastern Europe International Movie Awards pentru rolul din filmul Debt Valley (2022).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.