Unde vedem Campionatul European de Handbal Feminin?
In perioada 4-20 noiembrie, echipa nationala de handbal feminin a Romaniei va participa la Campionatul European.

Campionatul European de Handbal Feminin va avea loc in 3 tari: Muntenegru Slovenia si Macedonia de Nord. Iata care sunt cele 16 echipe grupate cate 4.

  • Grupa A: Ungaria, Norvegia, Croatia, Elvetia
  • Grupa B: Danemarca, Suedia, Slovenia, Serbia
  • Grupa C: Franta, Romania, Macedonia de Nord, Olanda
  • Grupa D: Germania, Spania, Muntenegru, Polonia

Din cele 4 echipe se vor califica primele 3 din fiecare grupa. Se vor forma 2 grupe principale, fiecare grupa avand cate 6 echipe. Primele 3 echipe din Grupa A si primele 3 din Grupa B vor forma prima grupa principala. A 2-a grupa principala va fi formata din primele 3 echipe din grupa C cu primele 3 echipe din grupa D.

Echipa Nationala de Handbal Feminin a Romaniei va fi condusa in teren de Cristina Neagu si din cate se pare are una dintre cele mai grele grupe ale Campionatului European. Franta este echipa care a castigat aurul la Jocurile Olimpice din 2021 iar Olanda a fost campioana Mondiala in 2019.

Unde vedem Campionatul European de Handbal Feminin?

Se poate spune ca cea mai slaba echipa a grupei C ar fi Macedonia de Nord insa aceasta va fi echipa gazda si va avea principalul suport de partea ei, publicul. Toate meciurile din grupa C se vor juca in orasul Skopje. Iata in ce zile si la ce ore va juca Romania in Grupa C:

  • Romania – Olanda – 5 noiembrie, ora 21:30
  • Romania – Franta – 7 noiembrie, ora 21:30
  • Macedonia de Nord – Romania – 9 noiembrie, ora 19:00

Romania a participat la toate editiile Campionatelor Europene in afara de editia din 2006. Echipa de handbal a Romaniei a castigat medalia de bronz in 2010. In 2020, Romania s-a clasat pe locul 12. Antrenorul Echipei Nationale de Handbal Feminin este Florentin Pera.

Drepturile TV pentru difuzarea meciurilor Campionatului European de Handbal Feminin in Romania au fost cumparate de Digi Sport. Este posibil ca aceste meciuri sa fie difuzate si pe Prima Sport si Orange Sport.

Posturile Digi Sport si Orange Sport se vad exclusiv in retelele Digi, respectiv Orange. In schimb, posturile Prima Sport sunt prezente in grilele tuturor operatorilor de cablu, IPTV si DTH din tara, exceptie facand FreeSat, care nu are nici un canal de sport in grila.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Ma numesc ****** MARIA ****** catre echipa digi vreau SA stiu de ce n-am avut lipsa semnal digi TV ieri urgenta si in ce zona de avarie sint in zona comunei lumina jud. Constanta trebuie SA schinbam zte si decodorul parintiilor mei cu telefonul parintiilor mei secret fara SA nu stie nimeni.