Universul lui Satyajit Ray – Netflix
Un nou serial original marca Netflix va fi lansat pe platforma spre sfarsitul lunii iunie. Universul lui Satyajit Ray este un serial reprezentativ, menit sa puna in scena patru povestiri ale scriitorului-regizor bengali Satyajit Ray, asa cum a mentionat Netflix.

Primul sezon al antologiei va fi lansat pe data de 25 iunie 2021 si va fi alcatuit din patru scurt metraje, fiecare avand aprox. 60 de min: Forgot me/Nu ma uita, Bahrupya/Impostorul, Hungama Hai Kyon Barpa/Dar ce se intampla?, Spotlight/In lumina reflectoarelor.

Universul lui Satyajit Ray este un serial de tip antologic care pune in scena o varianta moderna a povestilor clasice si care are la baza nuvelele scriitorului si regizorului Satyajit Ray, al carui nume il regasim si in titlul serialului. Satyajit Ray a creeat povesti cunoscute ca fiind „pline de senzatii tari”, „cu intorsaturi spectaculoase” si „nuclee emotionale puternice”. Pe 25 iunie va fi lansat pe Netflix primul sezon al antalogiei care va cuprinde 4 din 12 povesti ale scriitorului. Trailerul a fost lansat si poate fi vizualizat pe platforma Netflix. De asemenea, puteti viziona trailerul serialului si in video-ul de mai jos:

Universul lui Satyajit Ray – Netflix
Trailerul prezinta franturi din vietile a patru oameni diferiti cu caractere si ocupatii diferite; cele patru povesti ale primului sezon.

Din distributie vor face parte actori cunoscuti de la Boollywood, precum: Manoj Bajpayee, Gajraj Rao, Radhika Madan, Harshvardhan Kapoor, Bidita Bag, Dibyendu Bhattacharya, R. Bhakti Klein, Kay Kay Menon, Chandan Roy Sanyal si multi altii. 

Universul lui Satyajit Ray este produs de Tipping Point Films si Viacom 18. Tipping Point. Filmarile serialului au avut loc in India, iar limba vorbita este hindi si pe alocuri engleza. De asemenea, serialul este recomandat tinerilor cu varsta peste 16 ani datorita limbajului vulgar folosit si datorita scenelor de violenta.

Glod – sezonul 2 din 7 iulie pe Netflix
Sezonul 2 al serialului Glod (The Mire / Rojst – 2018) va fi adaugat de Netflix din 7 iulie 2021. Pe IMDB, primul sezon a oferit serialului polonez nota 6.9 din aproximativ 2.900 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.