UPC decripteaza canalele Filmbox, Viasat si Bollywood

UPC decripteaza canalele Filmbox, Viasat si Bollywood astfel incat abonatii UPC vor putea viziona, indiferent de pachet, aceste posturi fara sa plateasca suplimentar. Masura vine dupa ce Digi a lasat la liber programul Film Now abonatilor sai de cablu digital.

Canalele lasate la liber in reteaua UPC sunt Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Filmbox, Filmbox Extra, Filmbox Family, Filmbox Plus, Filmbox Premium, Bollywood TV, Bollywood TV Film si Bollywood Classic.

UPC (Vodafone) nu au facut inca un anunt oficial in acest sens, probabil aceasta masura a fost luata din cauza pandemiei COVID-19 pentru a incuraja abonatii sa ramana acasa. Posturile sunt la liber ceea ce inseamna ca inclusiv abonatii care beneficiaza de televiziune analogica si au un TV cu receptor DVB-C vor receptiona programele mentionate.

Reamintim ca pana in prezent operatorii Vodafone (servicii mobile), Digi, UPC (servicii fixe) si Freesat au adus mici beneficii in ultima perioada din cauza virusului care cauzeaza COVID-19:

 • Vodafone ofera 2 saptamani de convorbiri gratuite din 5 tari care apartin UE catre Romania;
 • Freesat a prelungit data de expirare a cartelelor pana la 31 mai 2020;
 • Digi a lasat la liber postul de cinema Film Now;

Astazi la ora 10:00 erau confirmate 184 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), ieri fiind inregistrate 16 noi cazuri.

Din 31 martie 2020, brandul UPC dispare de pe piata de telecomunicatii din Romania, devenind Vodafone. Schimbarile intervin in mare parte doar in ceea ce priveste modificarea numelui companiei, majoritatea conditiilor contractuale ramanand neschimbate.

UPC decripteaza canalele Filmbox, Viasat si Bollywood

Anul acesta au fost introduse in grila UPC doar Eurosport 4k si Radio Impuls. Vom actualiza articolul pe masura ce vom afla informatii despre perioada in care vor fi lasate aceste programe la liber.

Voi ce parere aveti despre posturile Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Filmbox, Filmbox Extra, Filmbox Family, Filmbox Plus, Filmbox Premium, Bollywood TV, Bollywood TV Film si Bollywood Classic lasate la liber in reteaua UPC? Lasati un comentariu mai jos. Le multumim utilizatorilor Ionut si Gorila pentru confirmare;

Update: Au fost decodate inclusiv posturile Rai 1,  Trace Urban si TV1000;

Vodafone a publicat pe pagina Facebook urmatoarea postare: „Stai acasa și te poți uita la filmele preferate cu întreaga familie.
Canalele FilmBox sunt disponibile GRATUIT în perioada 16 martie – 21 aprilie tuturor abonaților UPC care au pachete TV digitale.

Asadar, posturile sunt gratuite pentru vizionare pana pe 21 aprilie 2020.

Update 04.05.2020: Posturile au fost codate cu exceptia TV1000;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

  • Nu sunteti fraieri dar este o situatie speciala si fiecare firma incearca sa le dea posibilitatea abonatilor sa isi omoare timpul in casa intr-un mod cat mai placut.

 1. Vodafone a publicat pe pagina Facebook urmatoarea postare:
  „Stai acasa și te poți uita la filmele preferate cu întreaga familie.
  Canalele FilmBox sunt disponibile GRATUIT în perioada 16 martie – 21 aprilie tuturor abonaților UPC care au pachete TV digitale.”

  Asadar, posturile sunt gratuite pentru vizionare pana pe 21 aprilie 2020.

  • Crezi ca e posibil sa le fi lasat liber si pt. ca au de gand sa unifice play familia cu maxim si sa lase o singura grila de programe de la 1 aprilie? Ca din cate am inteles, Filmboxurile erau oricum la liber de foarte multa vreme…In atare conditii, nu mai vad rostul lui Play Maxim, basca ca Viasat-urile sunt in pachetul de baza la toti ceilalti operatori!