UPC Romania lanseaza UPC Cloud TV

UPC Romania, mai exact divizia sa pentru clientii corporate, UPC Business ofera clientilor sai din domeniul hotelier (hoteluri, pensiuni, etc.) si al sanatatii serviciul de televiziune printr-un cloud. Bineinteles, utilizatorii trebuie sa detina un smart TV si vor receptiona televiziune pe o platforma de tip cloud, prin internet (TV over IP).

UPC Cloud TV va fi disponibil persoanelor juridice care se incadreaza in categoriile de mai sus pe baza unui abonament lunar.

Interesant de vazut cum va evolua acest tip de serviciu in Romania (TV over IP printr-un cloud), fiind un serviciu oferit in premiera la noi in tara de catre compania detinuta de Liberty Global. Totusi, pentru dezvoltarea unui serviciu consider ca este obligatoriu sa fie oferit si persoanelor fizice, acestia fiind cei care aduc majoritatea veniturilor intr-o companie de talia UPC-ului (este vorba mai mult de cantitate – numarul de clienti).

Vom vedea cum va decurge acest serviciu in viitor, ce surprize ne vor mai pregati UPC si care va fi raspunsul rivalilor Telekom, RCS-RDS sau chiar Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.