Urasc Craciunul – sezonul 2, confirmat de Netflix

Sezonul 2 al comediei italiene romantice Urasc Craciunul (titlu original in limba italiana: Odio Il Natale) a fost confirmat si va apare anul acesta pe Netflix. Serialul a obtinut nota 6,4 pe IMDb, iar in rolul principal apare actrita Pilar Fogliati.

Seria este un remake al unei alte productii de succes pe platforma de streaming Netflix: Home for Christmas, serial norvegian apreciat deopotriva de telespectatori si de critici. In Urasc Craciunul, asistenta medicala Gianna este inca singura pe 1 decembrie, in timpul unei intalniri cu familia. In varsta de 30 de ani, Gianna a avut ultima relatie serioasa in urma cu 3 ani, iar membrii familiei o numesc fata batrana.

Tanara este multumita de cariera ei, insa atitudinea familiei o exaspereaza, asa ca le spune ca are un iubit si ca va veni cu el la masa traditionala de Craciun. Acest iubit nu exista in realitate si Gianna nu vrea sa ii minta, asa ca incepe sa isi caute un partener. Prietenii ii aranjeaza intalniri mai mult sau mai putin reusite, iar de Craciun Gianna asteapta pe cineva. Ultimul episod al sezonului 1 nu dezvaluie identitatea acestuia, asa ca asteptam rezolvarea misterului in sezonul 2.

Serialul Urasc Craciunul a debutat pe Netflix la data de 7 decembrie 2022 si contine 6 episoade cu durata de 30 de minute.

In rolul Giannei o putem vedea pe actrita Pilar Fogliati, actrita italiana nascuta in Piedmont, Italia. Ea a mai jucat si in Romantiche (2023, Eugenia), Omul padurilor (2017-2019, Emma Giorgi), Cuori (2021, Delia). In anul 2023, Pilar Fogliati a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-o comedie pentru rolul din Romantiche. Premiul a fost acordat de Italian National Syndicate of Film Journalists.

Urasc Craciunul – sezonul 2, confirmat de Netflix

In rolul lui Nicola il putem urmari pe actorul Giovanni Anzaldo, care a mai jucat si in Razzabastarda (2012, Nicu), Il capitale umano (2013, Luca Ambrosini), Romantiche (2023, Fausto), Summertime (2021, Jonas). Giovanni Anzaldo a castigat premiul pentru cel mai bun actor in anul 2013, pentru rolul din filmul Razzabastarda. Premiul i-a fost oferit de catre Gallio Film Festival.

Actrita Sabrina Paravicini joaca rolul Martei in acest serial. Sabrina Paravicinici a mai jucat si in Alice and The Land that Wonders (2020, Regina), Proces de constiinta (2013, Valeria Gennari), Un medic in familie (1998-2004, Jessica) si multe altele.

Sabrina a castigat 3 premii pentru actorie pana la momentul actual: premiul pentru cea mai buna actrita pentru rolul din Il soriso di Candida, 2014 din partea Salento Finibus Terrae, premiul pentru cel mai bun documentar in anul 2019 pentru filmul Be Kind din partea Italian National Syndicate of Film Jounalists si premiul pentru cea mai buna actrita din partea The Buddha International Film Festival pentru rolul din filmul Alice and the Land that Wonders in anul 2020.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.