Detectivi Particulari – sezonul 4 la DIVA
Postul de televiziune Diva anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro difuzarea sezonului cu numarul 4 al serialului Private Eyes / Detectivi Particulari, din data de 28 februarie.

Serialul Detectivi Particulari va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 19, cate 2 episoade. Detectivul Matt Shade (Jason Priestley) incearca sa faca fata in rolul de tata al unei fetite, in familie si in munca sa de detectiv al unei agentii. Partenera lui Matt, detectiva Angie  Everett (Cindy Samson), il vede distrat si atunci ea decide sa faca un test de paternitate in secret lui Matt si fiicei lui.

In asteptarea rezultatului, cei doi detectivi se vor ocupa de investigarea unui nou caz interesant. O familie bogata organizeaza o petrecere cu tema Gatsby. Locul petrecerii se transforma intr-un loc al crimei.

Acestea sunt alte cazuri de care se vor ocupa cei doi detectivi, Matt si Angie, in sezonul 4 al serialului Detectivi Particulari: un jaf armat asupra camionului cu mancare ce apartine lui Don (Barry Flatman), cazul unui jucator de golf ce este urmarit, o crima misterioasa ce are loc intr-un club de jazz sau nunta unui prieten apropiat care este stricata de o vanatoare de comori.

Matt si Angie fac o echipa de neoprit alaturi de asistenta lor, Zoe Chow (Samantha Wan). In sezonul 4 ii vom revedea pe actorii: Barry Flatman (Don Shade), Jordyn Negri (Jule Shade), Nicole DeBoer (Becca D’Orsay), Jonny Gray (Lian Benson) si altii.

In sezonul 4 vor aparea si alte personaje: jucatorul de golf Mike Weir (personaj interpretat de antrenorul de baschet al echipei Toronto Raptors, Nick Nurse), Mia Torres (paramedic, prietena detectivei Angie, interpretata de cantareata Keshia Chante).

Detectivi Particulari – sezonul 4 la DIVA

Sezonul 4 al serialului Detectivi Particulari a fost filmat in 15 locatii din Toronto si are un total de 12 episoade, fiecare episod are in medie 43 de minute. Producatorii serialului au lansat si sezonul 5. Pe IMDb, serialul Detectivi Particulari a obtinut nota 7,4.

DIVA difuzeaza filme si seriale si este prezent in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra, cum ar fi Vodafone, Orange, Digi sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.