Vanatorul – inca un serial italian la Kanal D2

Postul de televiziune Kanal D2 va difuza un nou serial italian. Dupa succesul inregistrat de serialele italiene Gomora si Rocco Schiavone, Kanal D2 va difuza serialul italian Il Cacciatore / Vanatorul (2018). Serialul va fi difuzat din 30 octombrie, de la ora 23:30, in de luni pana vineri, dupa serialul italian Rocco Schiavone.

Vanatorul este un serial politist. Actiunea se petrece in orasul Palermo in anii ’90. In acea perioada, in Palermo au fost confruntari sangeroase intre mafie si stat. Cel care incepe lupta statului cu mafia italiana este un tanar procuror pe nume Saverio Barone (Francesco Montanari). Saverio a fost numit in politie dupa masacrele sangeroase de la Capaci si Via de Amelio. El este un tanar procuror ambitios, incapatanat, abil, loial si obsedat de munca.

Lupta lui Saverio impotriva mafiei incepe in momentul in care isi denunta chiar superiorii. Aceasta indrazneala aii face pe colegii sai sa il priveasca cu neincredere. Dorinta de a face dreptate si capacitatea sa de a prinde cei mai teribili mafioti ii aduc lui Saviero renumele de Vanatorul.

Tanarul procuror i-a arestat pe mafiotii Leoluca Bagarelia ( David Coco) fratii Giovanni ( Eduardo Pece) si Enzo Salvatore Brusca (Alessio Pratico) si l-a ucis pe celebrul mafiot Giovanni Falcone.

Vanatorul – inca un serial italian la Kanal D2

Serialul Vanatorul este realizat dupa un roman autobiografic Cacciatore di mafiosi scris de procurorul italian Alfredo Sabella care chiar a capturat mafioti in Palermo intre anii 1993 si 1998. Vanatorul a fost difuzat in Italia de Rai 2 intre anii 2018-2021. Este alcatuit din 3 sezoane cu un total de 28 de episoade, durata fiecarui episod este de 55 de minute iar pe IMDb a otinut nota 7,8.

Odata cu difuzarea serialului italian Vanatorul, grila Kanal D2 va suferi cateva modificari. Din 30 octombrie, Kanal D2 redifuzeaza serialul grecesc Drumul tacerii de luni pana vineri, de la ora 15:30 si va scoate din grila serialul coreean Yanxi: Palatul suspinelor si emisiunea Detectorul de minciuni. In zilele de weekend, Kanal D2 va redifuza serialul Fetele lui domn profesor.

Kanal D2 apartine companiei Dogan Media, are licenta generalista si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.