Chef de viata – reality show Antena Stars
Antena Stars pregateste difuzarea unui nou reality show, se va numit Chef de viata si ii va avea in prim plan pe saxofonistul Armin Nicoara si pe iubita sa, Claudia Puican.

Noul reality show va avea premiera pe Antena Stars din 2 august, urmand sa fie difuzat in fiecare zi de luni si marti, de la ora 19:00. Aceasta productie va inlocui pe acest tronson de la ora 19:00 emisiunea Mireasa: Urzeala Soacrelor cu Gabriela Cristea.

Emisiunea Chef de viata va arata detalii din lumea muzicala, in mod specific din viata lui Armin Nicoara, care va oferi informatii detaliate despre el si despre relatia sa cu Claudia Puican.

Armin Nicoara este considerat unul dintre cei mai talentati saxofonisti iar in ultimii ani a fost invitat la diverse emisiuni, ajungand in cele din urma sa aiba propriul reality show. Acesta a aparut si in alte emisiuni precum La Maruta (Pro TV), Teo Show (Kanal D) sau Acces Direct (Antena 1).

Chef de viata – reality show Antena Stars

Claudia Puican este o cantareata de muzica populara care a reusit sa devina cunoscuta atat prin fortele proprii dar si datorita ajutorului acordat de familia Nicoara.

Star Matinal si Star la mare fitza – transmit de la mare
O alta noutate anuntata de reprezentantii Antena este ca emisiunile Star Matinal si Star la mare fitza vor transmite live de la mare din 31 iulie.

Star Matinal va transmite live din 31 iulie, zilnic de la ora 09:00, de pe plaja din Saturn urmand sa vedem dimineti cu o atmosfera de vacanta. Emisiunea este prezentata de Nasrin Ameri si Dima Trofim.
De asemenea, Star la mare fitza va transmite tot de la mare din 31 iulie, fiind difuzat de la ora 16:00.

Voi ce parere aveti despre cel mai nou reality show anuntat de trustul Intact Media? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU