Vecinii – exclusiv in aplicatia Focus Sat
Focus Sat anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca din data de 15 mai abonatii Focus Sat pot urmari in aplicatia Focus Sat serialul Nieuwe buren / Vecinii (2014-2019).

Vecinii este un serial olandez ce spune povestea unei prietenii atipice formata intre doua cupluri din suburbiile orasului Almere. Eva Nijhoff (Bracha van Doesburgh) si Peter Nijhoff (Daan Schuumans) formeaza un cuplu fericit si asteapta un copil. Insa, destinul le pregateste o surpriza neplacuta, fetita celor doi tineri moare la nastere.

Acest eveniment neplacut va lega o prietenie atipica intre cuplul Eva si Peter si vecinii lor Rebecca (Katja Schuurman) si Steef (Thijs Romer). Cele doua cupluri vor ajunge in punctul in carevor avea relatii intime intre ei si secrete ascunse. Intriga serialului Vecinii va fi interesanta de la sezon la sezon pentru ca fiecare sezon va aduce in suburbia orasului Almere cate un nou cuplu.

Cuplurile vor avea parte de intamplari interesante: implicarea politiei si a autoritatilor, o incarcerare, o pierdere de memorie, o adoptie si multe alte intamplari. Primul sezon al serialului a fost adaptat dupa romanul Vecinii scris de Saskia Nort in 2006. Cand au inceput filmarile, actorii Bracha van Doesburgh si Dan Schuurmans formau si in viata reala un cuplu. Cei doi actori sunt impreuna inca din 2011 si au 3 copii.

Vecinii – exclusiv in aplicatia Focus Sat

Si actorii Kaja Schuurman si Thijs Romer au fost sot si sotie din 2006-2015 si au o fetita. Casele folosite la filmari sunt case adevarate ale locuitorilor orasului Almere. Serialul olandez Vecinii are 4 sezoane, fiecare sezon avand cate 10 episoade. Durata fiecarui episod este de 42 de minute iar pe IMDb a primit nota 7,1.

Sezoanele 1, 2 si 3 vor fi disponibile in aplicatia Focus Sat in luna mai din zilele 15 mai (primul sezon) si sezoanele 2 / 3 din 29 mai. Sezonul 4 va fi disponibil din 5 iunie.

Aplicatia Focus Sat pune la dispozitia abonatilor in sectiunea VOD o serie de filme si seriale europene. Abonatii Focus Sat gasesc in aplicatie filme si seriale marca Canal+ Original dar si filme romanesti in care evolueaza unii dintre cei mai mari actori romani, cum ar fi: Dem Radulescu, Toma Caragiu, Jean Constantin si altii. Cine nu este abonat Focus Sat poate testa aplicatia gratuit timp de 7 zile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.