Winners Open – turneu de tenis feminin la Digi si Look Sport
Posturile de televiziune Look Sport si Digi Sport vor transmite in perioada 1-8 august singurul turneu feminin de tenis de camp din Romania. Turneul Winners Open se va desfasura in Cluj Napoca pe 3 terenuri de zgura.

Turneul Winners Open este de categoria 250 WTA (castigatoarea turneului va aduna in clasament 250 de puncte). Prima editie a turneului a fost in 2020 insa a fost un turneu demonstrativ oferindu-se doar premii in bani nu si puncte in clasamentul WTA.

Intre anii 2014- 2019 tara noastra a mai avut un turneu WTA care se numea BRD Bucharest Open insa Romania a pierdut licenta de desfasurare a acelui turneu.

La turneul Winners Open din Cluj vor participa peste 60 de jucatoare de tenis, ele vor evolua atat pe tabloul de simplu cat si pe tabloul de dublu. Printre jucatoarele de tenis ce vor evolua in Cluj vom enumera: Alize Cornet, Andreea Petkovic, Sara Erani, Tereza Martinkova sau Cristina Pliskova. Din partea Romaniei vor evolua jucatoarele: Irina Begu, Irina Bara, Patricia Tig, Ana Bogdan.

Winners Open – turneu de tenis feminin la Digi si Look Sport

Iata cum arata programul turneului:
1 august de la ora 11 dimineata, pe cele 3 terenuri se vor desfasura cate 4 meciuri – pe terenul principal, cate 2, 3 meciuri de pe tabloul de calificare
2 august de la ora 11, pe terenul central se vor desfasura 3 meciuri de pe tabloul de simplu, pe terenul numarul 2 de la ora 11 se vor desfasura 3 meciuri de pe tabloul de calificari si 2 partide de pe tabloul principal de dublu iar pe terenul 3 de la ora 11 la fel ca pe terenul 2 (3 meciuri de pe tabloul de calificari si 2 meciuri de dublu)
3 august de la ora 11, pe terenul principal 3 meciuri de simplu, pe terenul 2 de la ora 11 5 meciuri de pe tabloul principal de simplu, pe terenul 3 de la ora 11 3 meciuri de pe tabloul principal de simplu si o partida de dublu
4 august ora 11, terenul principal 3 meciuri de pe tabloul principal de simplu si unul de dublu, terenul numarul 2 ora 12 3 meciuri de dublu
5 august, terenul principal 4 meciuri tabloul principal de simplu, terenul 2 ora 11 4 meciuri de dublu
6 august, terenul principal ora 12 4 partide din sferturi, terenul 2 ora 13 cele 2 semifinale la dublu
7 august, terenul central ora 15 cele 2 semifinale la simplu urmate de finala la dublu
8 august, terenul central ora 17 finala la simplu.

Turneul WTA Winners Open se va putea vedea si pe platforma Prima Play.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.