Vedete ale comediei la TV1000.
Postul de televiziune TV 1000 a pregatit telespectatorilor sai un program tematic de filme de comedie. Acest bloc de filme de comedie se numeste „Vedete ale comediei” si va intra in programul postului TV 1000 din 29 decembrie de la ora 18:30. In acest material vom detalia cateva filme din cadrul acestui bloc de programe.

Kung Fu Panda (2008) – 29 decembrie ora 18:30.
Po este un urs panda care doreste sa invete tainele Kung Fu dar este si un bucatar in restaurantul de taietei. Po este considerat cel mai lenes animal din China antica insa el va demonstra ca nu este asa si ca va deveni unul dintre cei mai buni elevi ai maiestrului Shifu. Filmul Kung Fu Panda are o durata de o ora si 32 de minute pe IMDb a obtinut nota 7,6. Acest film va fi difuzat pe postul TV1000 si pe 16 decembrie de la ora 11.

Kung Fu Panda 2 – 30 decembrie ora 18 :30.
Po isi indeplineste visul acela de a invata tainele Kung Fu-ului si acum el este un Razboinic Dragon iar misiunea sa este de a proteja Valea Paci alaturi de prieteni sai. Filmul Kung Fu Panda 2 are o durata de o ora si 31 de minute pe IMDb a obtinut nota 7,2.

50/50 ( 2011).
Adam (Joseph Grodon Levit) este un programator radio care este depistat cu o forma rara de cancer osos. Cu ajutorul prietenilor si a mamei sale Adam descopera care sunt cele mai importante lucruri in viata. Filmul 50/50 are o durata de o ora si 40 de minute pe IMDb a primit nota 7,6.

Citeste si arde (2008).
Filmul Citeste si arde spune povestea unui agent CIA care decide sa scrie o carte despre toate misiunile secrete la care a participat. Intamplarile agentului CIA sunt trecute pe un CD iar acest CD ajunge in posesia unor angajati de la o sala de fitness. Acestia cred ca pe acel CD se afla secrete de stat si il santajaza pe agentul CIA in speranta ca vor optine bani de la el. Filmul Citeste si arde are o durata de o ora si 36 de minute pe IMDb a obtinut nota 7.

In cadrul acestui bloc de programe Vedete ale comediei mai puteti urmari filmele : Cina pentru fraieri Fantasticul domn Fox, Zolander Manechinul si Zolander Manechinul 2.
Vedete ale comediei la TV1000.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU