Vesnic confuz si dornic de dragoste – Netflix
Netflix a adaugat astazi un nou serial indian, o comedie romantica numita Vesnic confuz si dornic de dragoste (Eternally Confused and Eager for Love).

Serialul prezinta un tanar confuz de 24 de ani pe nume Ray pe masura ce navigheaza prin viata de adult si prin viata romantica a secolului 21. El incearca sa depaseasca obstacolele din viata de zi cu zi cu ajutorul lui Wiz, o personificare a vocii sale interioare care ne spune ceea ce Ray nu poate rosti cu voce tare.

In misiunea de a afla daca doreste sex, dragoste sau o relatie stabila, Ray trece printr-o serie de evenimente nesigure din viata sa, fiind vesnic confuz si dornic de dragoste, asa cum sugereaza si titlul serialului.

Rolul principal este interpretat de Vihaan Samat (a avut roluri si in alte productii Netflix precum Aranjamentul – 2020 sau Reginele din Bombay – 2021). In serial vom vedea si alti actori precum Dalai (Aaja Nachle – 2007), Jim Sarbh (Neerja – 2016, Padmaavat – 2018, Gangubai Kathiawadi – 2022, Sanju – 2018), Ankur Rathee (Four More Shots Please – 2019, Thappad – 2020), Suchitra Pillai (Dil Chahta Hai – 2001, The other side of the door – 2016) sau Rahul Bose (Bulbbul – 2020).

Reprezentantii serialului nu au confirmat inca daca vom vedea si sezonul 2, desi este devreme pentru a preconiza acest lucru, vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

Ceea ce stim in acest moment este ca aceasta productie nu a fost lansata ca o serie limitata, astfel incat exista sanse sa vedem sezonul 2. Insa, avand in vedere ca Netflix adauga destul de des seriale indiene, productia va trebui sa impresioneze pentru a fi reinnoita.

Principiile placerii (The principles of pleasure) este o miniserie documentara care descrie placerile femilor, combinand sexul, bucuria si stiinta moderna, lasand in urma miturile de moda veche.
Aceasta productie va fi disponibila pe Netflix din 22 martie 2022 iar trailerul poate fi vizionat pe YouTube.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.