Vodafone Flex – gratuit 30 de zile
Vodafone Flex, noul abonament flexibil digital oferit de Vodafone, este un serviciu de telefonie mobila fara perioada contractuala, disponibil exclusiv online si usor de configurat.

Noul serviciu digital Vodafone este gratuit 30 de zile, conform unei oferte lansate recent de Vodafone Romania. Valabilitatea ofertei este pana pe 10 februarie 2021.

In plus, Vodafone ofera un voucher de pana la 100 de euro la achizitia unui smartphone Samsung impreuna cu serviciul Vodafone Flex. Modelele Samsung si valoarea voucherului disponibil pot fi verificate in aplicatia MyVodafone Romania.

Abonamentul Vodafone Flex se poate activa online din aplicatia MyVodafone in cateva minute, fara perioada contractuala. Se poate rezilia oricand, fara plata unor taxe de reziliere.
Abonamentele de baza Vodafone Flex sunt urmatoarele:

  • Vodafone Flex 7 (7 euro pentru 30 de zile) – 30GB trafic de date 5G, minute si SMS-uri nationale nelimitate si 100 de minute internationale
  • Vodafone Flex 9 (9 euro pentru 30 de zile) – 100GB trafic de date 5G, minute si SMS-uri nationale nelimitate si 400 de minute internationale
  • Vodafone Flex 12 (12 euro pentru 30 de zile) – trafic de date nelimitat in reteaua 5G (7GB se pot utiliza in roaming SEE), minute si SMS-uri nationale nelimitate si 1000 de minute internationale

Vodafone Flex – gratuit 30 de zile
La cele 3 abonamente de baza putem adauga optiuni pentru mai mult trafic de internet, mai multe minute internationale sau adaugarea serviciului roaming.

Pentru a opta pentru Vodafone Flex putem face trecere de la cartela prepay Vodafone / abonament sau putem opta pentru un numar nou. Totul se face online din aplicatia MyVodafone.

Serviciul Vodafone Flex este oferit de cativa ani in alte tari iar in Romania un serviciu asemanator este Orange Yoxo. Avantajul serviciului oferit de Orange este ca traficul de date neconsumat pe luna in curs este returnat luna urmatoare sub forma de credit care poate fi utilizat pentru plata facturii. Astfel, ne asiguram ca platim doar traficul utilizat si tot ce nu se foloseste, se reporteaza. De asemenea, Orange Yoxo permite activarea unor optiuni mai ieftine, de la 19 lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.