Vodafone majoreaza abonamentele cu 0.92 euro

Compania Vodafone informeaza abonatii prin SMS-uri privind majorarea pretului abonamentelor de telefonie mobila cu 0.92 euro/TVA inclus incepand cu 6 mai 2019.

Persoanele care nu sunt de acord cu majorarea pretului abonamentului de telefonie mobila, pot solicita rezilierea contractului fara plata unor taxe suplimentare in termen de maxim 30 de zile de la data primirii notificarii. Vodafone anunta majorarea preturilor de telefonie mobila cu doua zile inainte ca Orange sa procedeze la fel, marind preturile abonamentelor de telefonie mobila Orange cu 1 euro pe luna.

In plus, alaturi de Orange au fost majorate preturile serviciilor furnizate in cadrul companiilor Digi, UPC, Akta si Telekom. In acest moment toti operatorii majori de telecomunicatii din Romania au marit preturile, majoritatea au argumentat marirea preturilor din cauza taxei pe lacomie impusa de catre guvern operatorilor de telecomunicatii, Vodafone inca nu a oferit un raspuns oficial privind motivul majorarii preturilor.

Vodafone majoreaza abonamentele cu 0.92 euro

SMS-urile de informare trimise abonatilor Vodafone sunt dupa cum urmeaza: „In contextul cresterii majoritatii costurilor legate de operatiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicatii, incepand cu 6 mai 2019 pretul pachetului de servicii aferent acestui număr creste cu 0,92 eur„.

Vodafone este unul din principalii operatori de telefonie mobila din Romania, la finalul anului 2018 avand 9.9 milioane de abonati, aproape acelasi numar ca la finalul anului 2017, acestia inregistrand o stagnare in ceea ce priveste numarul de abonati. Vodafone Romania este o divizie a grupului Vodafone Group Plc., una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din lume avand servicii in 25 de tari. La finalul anului 2018, 40.9% din utilizatorii de servicii mobile Vodafone erau abonati iar 50.1% erau utilizatorii serviciilor prepay.

Recent, CNA si-a dat acordul pentru ca Vodafone sa intre in actionariatul UPC, acesta fiind un pas important in vederea concretizarii tranzactiei Vodafone – Liberty Global prin care Vodafone ar urma sa detina compania UPC.

Vodafone majoreaza abonamentele cu 0.92 euro

Voi ce parere aveti de majorarea preturilor abonamentelor Vodafone cu 0.92 euro pe luna si in ce masura va afecteaza?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Nu sun de acord cu marirea abonamentelor pentru clientii existenti. Mai mult, pentru a rezilia contractele (detin 6 abonamente) trebuie sa platesc si echipamentele contractate in rate la data rezilierii. Cinstit ar fi sa pot rezilia abonamentele si sa continui plata echipamentelor lunar pana la achitarea in totalitate a acestora. Iar echipamentele achizitionate sa fie decodate gratuit de Vodafone pentru a putea fi folosite si in alte retele. Altfel, le voi preda reprezentantilor Vodafone iar acestia sa imi achite ratele platite pentru echipamente pana la momentul rezilierii.

    • Este o situatie ciudata cu plata echipamentelor insa, asa cum era de asteptat, cei de la Vodafone nu sunt de acord cu plata echipamentelor deoarece se presupune ca ratele sunt oferite in continuare doar impreuna cu abonamentul.
      In ceea ce priveste decodarea telefoanelor, am scris aici mai multe.