Schimbare gratuita numar Vodafone prepay
Vodafone Romania ofera posibilitatea de a schimba gratuit numarul de telefon al cartelei prepay, operatiune care se poate face din contul online MyAccount.

Schimbarea numarului de telefon Vodafone pe cartela preplatita se poate face logandu-ne in contul online Vodafone MyAccount. Schimbarea numarului se poate face alegand unul din numerele din urmatoarele categorii:

 • Bronze (putem alege din 3 numere de telefon aleatorii) – aceasta varianta este gratuita
 • Silver (putem alege din 3 numere de telefon usor de retinut) – aceasta varianta costa 3 euro
 • Gold (putem alege din 3 numere de telefon VIP) – aceasta varianta costa 7 euro

Schimbarea gratuita a numarului de telefon se poate face o data la 28 de zile. In urma schimbarii numarului este necesar sa repornim telefonul.

Schimbare gratuita numar Vodafone prepay
La schimbarea numarului de telefon putem opta, de asemenea, pentru oferta de 8 euro platind doar 5 euro. Schimbarea numarului de telefon nu este o conditie obligatorie pentru a putea opta pentru aceasta optiune la pretul de 5 euro. Optiunea de 8 euro redusa la 5 euro ofera urmatoarele beneficii:

 • minute si SMS-uri nelimitate in retea
 • 2000 de minute si SMS-uri in retelele nationale dintre care 1000 de minute sunt catre retelele internationale fixe si mobile (catre anumite destinatii)
 • 80GB trafic de date
 • valabilitatea optiunii este 5 saptamani
 • livrare gratuita in tara
 • la urmatoarea reincarcare, aceasta oferta este disponibila la pretul de 8 euro
 • oferta este valabila pana la 30 septembrie 2020

Motive pentru schimbarea numarului de telefon

Desi schimbarea numarului de telefonie mobila poate suna ciudat pentru anumite persoane, dat fiind faptul ca majoritatea utilizatorilor doresc sa pastreze numarul de telefon inclusiv in urma trecerii in alta retea (lucru posibil prin portarea numarului, gratuit, in alta retea), exista anumite motive pentru care ne putem gandi la schimbarea numarului, acestea fiind:

 • numarul este nou, inca nu l-am oferit multor persoane si nu este usor de retinut, caz in care dorim sa optam pentru un alt numar de telefon usor de retinut (din categoriile Silver sau Gold)
 • numarul a fost alocat anterior unei companii iar acum sunt primite multe apeluri in acest sens
 • suntem deranjati de anumite persoane

Schimbare numar de telefon la abonament Vodafone

La abonament, numarul de telefon Vodafone se poate schimba cu urmatoarele costuri:
-25 euro – numar preferential
-15 euro – numar aleatoriu

Voi ce parere aveti despre schimbarea numarului de telefon? Daca ati facut acest lucru, din ce motiv ati solicitat aceasta operatiune?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  As vrea sa imi schimb nr de pe noul sim Vodafone.Am activat cartela acum 2 zile si imi este greu sa retin nr.Va rog,daca se poate schimba nr.Nu doresc nimic in plus ,minute ,sms sau net.Doar nr.Nu as vrea sa imi fac myaccount,din caua ca nu am gmail.Multumesc!Nr este *********

  • Nu cred ca este specificat undeva de ANCOM ca operatorii nu au voie sa ceara o anumita suma pentru schimbarea numarului de telefon.
   Insa, puteti face o sesizare la ANPC pentru a afla si parerea lor.
   Totusi, cred ca inainte de acest lucru este necesar sa faceti o sesizare la Vodafone, vi se va cere de catre ANPC.

 2. E pe mana cu Bil Gates sa ne extermine:))))) glumesc ……sunt la vodafone sunt foarte multumit dar nr nu il schimb am deja un nr foarte usor de retinut :)))))