Primii castiga si Secretele presedintelui ies din grila Prima TV

Postul de televiziune Prima TV a lansat grila de toamna care si-a intrat in drepturi de astazi, 4 septembrie. Prima emisiune care a revenit in grila Prima TV este emisiunea de tip magazin Exclusiv VIP prezentata de Cristi Brancu.

Exclusiv VIP va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 16. Odata cu intrarea emisiunii Exclusiv VIP pe post de la ora 16, fanii serialului coreean trebuie sa stie ca serialul Iubire imposibila va fi difuzat de Prima TV de luni pana vineri, de la ora 09:30 dimineata.

Emisiunea de satira Cronica Carcotasilor, una dintre cele mai longevive emisiuni ale postului Prima TV, va reveni cu un nou sezon din 13 septembrie, de la ora 20. Cronica Carcotasilor va fi difuzata in fiecare seara de miercuri, de la ora 20, si va fi prezentata de Serban Huidu si Dezbracatu’.

Serialul american New Amsterdam revine cu un nou sezon, sezonul 5, care este si ultimul. New Amsterdam va fi difuzat in fiecare seara de joi, cate doua episode, din 7 septembrie, de la ora 20.

Noua emisiune matrimoniala Cursa Iubirii va incepe in aceasta toamna la Prima TV. Flash Monden revine cu un nou sezon de la ora 17, din 11 septembrie.
Matinalul Prima ora va reveni cu un nou sezon de luni pana vineri, de la ora 8, din 11 septembrie.

Primii castiga si Secretele presedintelui ies din grila Prima TV

Din 12 septembrie, ultimul jurnal de stiri al serii isi extinde durata cu o jumatate de ora de la ora 22 pana la ora 23:30. Aceasta lungire a jurnalului de seara nu face altceva decat sa scoata din grila Prima TV serialele de seara. In zilele de weekend revin in grila emisiunile:

  • Sanatate cu stil – sambata, de la ora 11
  • Insider politic – in fiecare sambata, de la ora 12
  • Life & Style – in fiecare sambata, de la ora 14:30
  • Poezie si delicateturi – revine cu un nou sezon din 10 septembrie, de la ora 14
  • Schimb de mame revine tot din 10 septembrie, de la ora 20

Prima TV a anulat o emisiune concurs, Primii castiga si serialul romanesc de comedie Secretele Presedintelui. In acest moment, pe post sunt difuzate episoade din Secretele Presedintelui in reluare. O alta reluare de serial pe care Prima TV a decis sa o reintroduca in grila este Pup-o, ma! Infruntarea bacilor, care va fi redifuzat sambata de la ora 19, din 16 septembrie.

In materie de sport, Prima TV va continua sa difuzeze meciurile de fotbal ale echipei nationale de fotbal. Filmele artistice vor fi difuzate de Prima TV in serile de luni, marti, vineri si sambata de la ora 20, vor fi difuzate filme artistice americane. Seara de vineri este dedicata la Prima TV filmului romanesc.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Primii Castiga a fost un fiasco inca din fasa: aplicatia/server-ul dadeau rateuri, functionau cu sincope, exista un delay jenant intre ceea ce era pe tv si continutul din app, etc.

    Secretele Presedintelui nu era un produs Prima TV / Clever Media. Emisiunea de tip sitcom a fost produsa de catre GRIG CHIROIU MEDIA COMPANY IMPEX SRL si vanduta catre Prima / Clever. Fie nu faceau audiente si investitia s-a transformat in pierdere, fie nu s-au inteles la bani pentru un nou sezon.